Pamięć Wirtualna
mam następujący problem od wczoraj jak rozebralem kompa na czesci pierwsze to pojawia mi sie taki komunikat http://img97.imageshack.us/img97/5680/24jz1.jpg spr wszystko ale ram wpiety dobrze itp ale tez mam podejzenia do tego programiku BearShare bo jak sie pojawia ten komunikat to on automatycznie sie wyłacza co moze byc przyczyna tego
Pzdr
Pzdr
Odpowiedzi: 3
Jak to samo.
To odinstaluj ten program i zobacz.
To odinstaluj ten program i zobacz.
no dałem rozmiar kontrolowany przez system zobaczymy co z tego będzie a mi sie zdaje ze to wina tego programu Bearshare
Sprawdź ustawienia pamięci wirtualnej.
System – zaawansowane – wydajność – ustawienia –zaawansowane – pamięć wirtualna – zmień i ma być ustawienie zaznaczone rozmiar kontrolowany przez system – ustaw – OK,restart kompa i sprawdź.
Jak dalej problem.
Zrób ustawienie rozmiar niestandardowy,obie wartości ustaw na jednakową wartość – 1.5 x wielkość pamięci fizycznej.
System – zaawansowane – wydajność – ustawienia –zaawansowane – pamięć wirtualna – zmień i ma być ustawienie zaznaczone rozmiar kontrolowany przez system – ustaw – OK,restart kompa i sprawdź.
Jak dalej problem.
Zrób ustawienie rozmiar niestandardowy,obie wartości ustaw na jednakową wartość – 1.5 x wielkość pamięci fizycznej.
Strona 1 / 1