Pamiec ram
Witam serdecznie wszystkich.
Mam takie pytanko tym razem w imieniu znajomego ,ktory to chce dokupic pamiec ram .
Problem polega na tym ze jest wiele firm produkujace kosci ram i ceny tez sa zblizone.Ma do wyboru
"Centon" , "PNY" ,"Kingston" "CrucialTechnology" ,"ACP".
Ktore z nich moglibyscie polecic jako niezawodne pod wzgledem jakosci.
Pozdrawiam serdecznie B
:D :D :D
Mam takie pytanko tym razem w imieniu znajomego ,ktory to chce dokupic pamiec ram .
Problem polega na tym ze jest wiele firm produkujace kosci ram i ceny tez sa zblizone.Ma do wyboru
"Centon" , "PNY" ,"Kingston" "CrucialTechnology" ,"ACP".
Ktore z nich moglibyscie polecic jako niezawodne pod wzgledem jakosci.
Pozdrawiam serdecznie B
:D :D :D
Odpowiedzi: 4
o kingstonach najwiecej pozytywnego slyszalem :)
Dzieki za odzew.
Ja tez doradzalam znajomemu Kingstony ale pozostale firmy tez daja dozywotnia gwarancje.
Tak, znajomy chce dolozyc pamici , ma obecnie 512 MB a chce dodac nastepne 512MB.Sprawdzil swoj komp programem "Sandra 2005" i zna pelna specyfikacje kosci ktorej szuka.
Pozdrawiam B :D :D :D
Ja tez doradzalam znajomemu Kingstony ale pozostale firmy tez daja dozywotnia gwarancje.
Tak, znajomy chce dolozyc pamici , ma obecnie 512 MB a chce dodac nastepne 512MB.Sprawdzil swoj komp programem "Sandra 2005" i zna pelna specyfikacje kosci ktorej szuka.
Pozdrawiam B :D :D :D
Specyfikacja płyty głównej odnośnie pamięci,jakie moduły są załoźone i jakiej firmy.
Czy to ma być jeden moduł nowy czy dokładka do załoźonych.
Czy to ma być jeden moduł nowy czy dokładka do załoźonych.
Na dziendobry cze!!
Moge odrazu powiedzieć by brał "Kingston" – jak to sie mówi dozywotnia gwarancja:))
Moge odrazu powiedzieć by brał "Kingston" – jak to sie mówi dozywotnia gwarancja:))
Strona 1 / 1