Paktofonika – Jestem Bogiem
czy ktos wie w jakim sklpie internetowym ew. gdzie moge kupić CD ( ściągnąć zapis z koncertu [o ile to legalne :roll: ) na którym znajdzie sie
kawałek:
Paktofonika – jestem bogiem
ale nie w wykonaniu MAGIKA. Chodzi mi o wykonanie tego kawałka na kocercie poźegnalnym PFK ( wtedy gdy Magik juź nie źył :( )_. Uśłyszałem ten kawałek w tej wersji na audycji w jednej z polskich stacji internetowych i musze go jakos zdobyć.
Za wszelkie namiary bardzo dziekuje
kawałek:
Paktofonika – jestem bogiem
ale nie w wykonaniu MAGIKA. Chodzi mi o wykonanie tego kawałka na kocercie poźegnalnym PFK ( wtedy gdy Magik juź nie źył :( )_. Uśłyszałem ten kawałek w tej wersji na audycji w jednej z polskich stacji internetowych i musze go jakos zdobyć.
Za wszelkie namiary bardzo dziekuje
Odpowiedzi: 20
MetaVirus:no niestety... dla mnie zarówno mezo jak i tede tworzą typowo pod publikę. Takie utworki moźe i się dobrze sprzedawają, ale sa "o niczym" i za duźego sensu w nich nie ma
/* sory jesli pisze nie składnie czy z błędami, ale jestem po imprezie świeźo :) */
zgoda ale Tede nagrywa sobie zeby nagrywać on to robi dla zabawy a zarabia kase bedac włascicielem Wielkie Yoł. To cos w rodzaju Missi Eliot.
no niestety... dla mnie zarówno mezo jak i tede tworzą typowo pod publikę. Takie utworki moźe i się dobrze sprzedawają, ale sa "o niczym" i za duźego sensu w nich nie ma
/* sory jesli pisze nie składnie czy z błędami, ale jestem po imprezie świeźo :) */
adik154:
A jak oceniacie konfikt MESA z MEZEM :?: :?:
Po mojemu to obaj siebie warci, jeden na kase patrzy i jedyne o czym umie rapowac to o mezie, a drugi to sceniczny pajac. Czekam na wasze wypowiedzi.
ja sie juz tym przestalem interesowac, wszyscy sa siebie warci, wszyscy sa pajacami.... mnie byloby wstyd robic takie szopki
znam, mam, kiedys słuchałem teraz jakos nie.
bardzo do mnie trafił ich kawałek
O co tu chodzi z albumu E.K.I.P.A
Po mojemu to obaj siebie warci, jeden na kase patrzy i jedyne o czym umie rapowac to o mezie, a drugi to sceniczny pajac. Czekam na wasze wypowiedzi.
bardzo do mnie trafił ich kawałek
O co tu chodzi z albumu E.K.I.P.A
1. Intro.mp3
10. To jest źycie (feat. Łabędź).mp3
11. Jesteś Powietrzem (rmx, Born).mp3
12. Kazanie (B.R.Z. W.W.D.).mp3
13. Skit (Schizerka).mp3
14. Co ty wiesz o rapowaniu....mp3
15. O co tu chodzi.mp3
16. Dedykacja.mp3
2. Co jest z dzieciakami (feat. Chłopaki z Szarego Tłumu).mp3
3. Jesteś powietrzem.mp3
4. Łapy do góry.mp3
5. Sen o marzeniach.mp3
6. Gdzie tolerancja (Lewa).mp3
7. Daj spokój (B.R.Z.&Pilar).mp3
8. To nie Ameryka.mp3
9. Jaki przyjaciel.mp3
a słucha ktoś Elity Kaliskiej??
za granicą doceniana, u nas raczej mało znana :(
I jedyna grupa w moim mieście :)
za granicą doceniana, u nas raczej mało znana :(
I jedyna grupa w moim mieście :)
sa jeszcze klasyki...
moi sasiedzi HEMP GRU
moi sasiedzi HEMP GRU
MEzo, PE, Verba , 18L , i tym podobni to pajace.
Dlatego nie słucham obecnego Hip_hopu, odcinam sie od tego, bo 1 na 100 z obecnych albumów jest czegoś wart. DObre albumy wychodzą od prawdziwych raperów którzy nagrywali długo przed tym całym komercyjnym gównem.
Dlatego nie słucham obecnego Hip_hopu, odcinam sie od tego, bo 1 na 100 z obecnych albumów jest czegoś wart. DObre albumy wychodzą od prawdziwych raperów którzy nagrywali długo przed tym całym komercyjnym gównem.
jak slysze teraz "hip hop" to sie az nie dobrze robi. patrz mezo itp pajacecybull:gieras:ale wyp3, kasta itp tez dobrze graja
masz całkowita racje
wzgórze to stary sklad jeden z pierwszych i sa dobrzy do kasty tez nic nie mam lubie ich. ale dzisiaj jest niewiele dobrego hiphopu i rapu. dzisiaj ci dobrzy to albo ci starzy :) albo ci co sie od nich uczyli i wyciagneli prawidłowe wnioski
WYP3 potęźni byli. Bardzo bliski mi skład bo wkońcu z kielc a ja do kielc 30 minut drogi mam :wink:
W mojej kolekcji albumów rządzi:
* Ewenement
* V.e.t.o
* Fenomen
* SLUMS ATTACK
* Mor W.A
* Paktofonika ( k44 raczej nie )
* Zip Skład
* WWO
* Peel Motyff
* WYP3
* Pezet i BRX osobno jak równieź w Płomień81
wielkim sentymentem darze ich album
Chyba o niczym nie zapomniałem, są jeszcze inne squady ale one mniej znane i aby wszystko wypisac to trzebaby było pisac i pisac i pisać.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
A ja wam pragne zaprezentować kawałek od nas z miasta.
http://rapidshare.de/files/7624828/Fado_–_Szare_Dni.mp3.html
tu klikacxi efree czekacie az czas sie odliczy na dole strony i klikacie na link. Polecam wam ten kawałek. Jak ktoś bedzie chciał ich cały album to chętnie wam wrzuce
Pozdrawiam
* Ewenement
* V.e.t.o
* Fenomen
* SLUMS ATTACK
* Mor W.A
* Zip Skład
* WWO
* Peel Motyff
* WYP3
Płomiewń 81 – Zawsze będzie płonoł
Chyba o niczym nie zapomniałem, są jeszcze inne squady ale one mniej znane i aby wszystko wypisac to trzebaby było pisac i pisac i pisać.
tu klikacxi efree czekacie az czas sie odliczy na dole strony i klikacie na link. Polecam wam ten kawałek. Jak ktoś bedzie chciał ich cały album to chętnie wam wrzuce
Pozdrawiam
WYP3 potęźni byli. Bardzo bliski mi skład bo wkońcu z kielc a ja do kielc 30 minut drogi mam :wink:
* Ewenement
* V.e.t.o
* Fenomen
* SLUMS ATTACK
* Mor W.A
* Zip Skład
* WWO
* Peel Motyff
* WYP3
Pozdrawiam
* Ewenement
* V.e.t.o
* Fenomen
* SLUMS ATTACK
* Mor W.A
* Zip Skład
* WWO
* Peel Motyff
* WYP3
Płomiewń 81 – Zawsze będzie płonoł
Pozdrawiam
gieras:ale wyp3, kasta itp tez dobrze graja
masz całkowita racje
wzgórze to stary sklad jeden z pierwszych i sa dobrzy do kasty tez nic nie mam lubie ich. ale dzisiaj jest niewiele dobrego hiphopu i rapu. dzisiaj ci dobrzy to albo ci starzy :) albo ci co sie od nich uczyli i wyciagneli prawidłowe wnioski
ale wyp3, kasta itp tez dobrze graja
No to ja teź się zaliczam. W tym momencie nienawidze hip hopu i rapu od czasu rozwiązania Kaliber 44 i Paktofoniki. Tylko tego słucham z tego rodzaju muzyki
no własnie o to chodzi :)
cybull:wiec jak narazie widze nas 3–ch słuchajacych klasyków ciekawe kto jesszcze
Nie wiem co rozumiesz przez 'klasyków' ale jeśli chodzi o PFK , Kaliber44 to ja :).
w 2002 tez juz sie ciniutko robiło. wtedy zaczeły sie robic te niekomercyjne sklady co to komercha jest be ale kase za płyty koszą. wyczuli mode jak swego czasu dosco polo, i co jeden to lepszy, tylke zaden z dzisiejszych wielki raperów nie widzi tego ze wszyscy oni pieprzą o tym samym.
wiec jak narazie widze nas 3–ch słuchajacych klasyków ciekawe kto jesszcze
wiec jak narazie widze nas 3–ch słuchajacych klasyków ciekawe kto jesszcze
ja tylko klasyki. Dla mnie okres prawdziwego rapu zakończył sie w 2002 roku. Teraz pozostali nieliczni prawdziwi raperzy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
powiem tylko źe ciesze się źe ktoś z tego forum słucha jeszcze klasyki :)
powiem tylko źe ciesze się źe ktoś z tego forum słucha jeszcze klasyki :)
nie ma za co