padniety komp nietypowe objawy nikt nie umie zrobic

skoro ostatnio za slbo opisalem to moze tak :
–po dolozeniu nowej kosci pamieci zaczal sie zawieszac, lecz jakos tam jeszcze chodzil, po tygodniu i zaczal sie co chwile wieszac przy kazdym wlaczaniu kompa. instaluje mi sie tylko windows98, inne w trakcie instalacji sie zawieszaja, zaden spec komputerowy nie umie teg naprawic, mowia ze plyta z procesorem padla , a ja uwazam ze jak cos sie popsulo to jedno albo drugie. moze ktos zagada na gg to rozsze informacje bardzo potrzebuje pomocy bo matura sie zbliza a ja nie mam z czego korzystac;/ moze ktos skusi sie na rozmowe.

Odpowiedzi: 3

ciechar – a tę dołoźoną kość pobowaleś wyjmować ?
Objawy typu w9x się instaluje ,a inne nie są dość powszechnie z uszkodzeniemi RAM–u kojarzone.
Rebe
Dodano
05.03.2005 16:23:28
ciechar:
mam problem moj komputer sie kompletnie popsul

O jakzesz nam przykro...
ciechar:
jego objawy to : zawiesza sie przy kaźdym właczeniu, instaluje sie tylko windows98

Tez ciekawe, ale takie opisanie problemu zasługuje na odpowiedz "moze wrozka co wywrozy ??"
ciechar:
koles zogloszenia powiedzial mi ze padla plyta glowna i procesor ale ja mu nie wierze ;/

A to czemu, zle mu z oczu patrzy ??
ciechar:
mje gg 3542254

Dzieki zapisze sobie :lol:, ale problem przedłozyles na forum i tu powinienes oczekiwac odpowiedzi.
Bobi
Dodano
05.03.2005 15:16:10
ciechar:
mam problem moj komputer sie kompletnie popsul

O jakzesz nam przykro...
ciechar:
jego objawy to : zawiesza sie przy kaźdym właczeniu, instaluje sie tylko windows98

Tez ciekawe, ale takie opisanie problemu zasługuje na odpowiedz "moze wrozka co wywrozy ??"
ciechar:
koles zogloszenia powiedzial mi ze padla plyta glowna i procesor ale ja mu nie wierze ;/

A to czemu, zle mu z oczu patrzy ??
ciechar:
mje gg 3542254

Dzieki zapisze sobie :lol:, ale problem przedłozyles na forum i tu powinienes oczekiwac odpowiedzi.
Bobi
Dodano
05.03.2005 15:16:10
ciechar
Dodano:
05.03.2005 15:03:22
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1