Pad (pilne)!!!
Witam, ma ktoś moźe sterowniki do tego pada, albo zna chociaź firmę, która go wyprodukowała? Z góry dziękuję za pomoc.

––– SLAY3R –––
Nie przesadzaj z wielkością obrazków, zmniejszyłem wilkość jego wyświetlania :evil: :evil:

––– SLAY3R –––
Nie przesadzaj z wielkością obrazków, zmniejszyłem wilkość jego wyświetlania :evil: :evil:
Odpowiedzi: 7
Naprawdę, ani jednego napisu.
patryk_14:
Witam, ma ktoś moźe sterowniki do tego pada, albo zna chociaź firmę, która go wyprodukowała? Z góry dziękuję za pomoc.
A na odwrocie nie ma nic?
Żadnego FC xxxxx coś tam cos tam ? Nie chce mi się wierzyć.
pewnie bubel od ruskich
raczej bubel to nie jest bo wygląda mi na pad mediatecha kuzyn taki posiada zapytam go o stery i jutro dam odpowiedź. :wink:
A padzik elagancki–mi jako :twisted: miłonikowi :twisted: nintendo przypomina pad od n64 :wink:
pbartek:nie nabijaj sobie postów jeśli twoje 400POSTÓW było takich to współczuje ci :D :D :D
pewnie bubel od ruskich
raczej bubel to nie jest bo wygląda mi na pad mediatecha kuzyn taki posiada zapytam go o stery i jutro dam odpowiedź. :wink:
A padzik elagancki–mi jako :twisted: miłonikowi :twisted: nintendo przypomina pad od n64 :wink:
pbartek:nie nabijaj sobie postów jeśli twoje 400POSTÓW było takich to współczuje ci :D :D :D
pewnie bubel od ruskich
––– SLAY3R –––
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz nic.
––– SLAY3R –––
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz nic.
APad ten mam na ofercie multistyk (media–tech) nazywa się dual ale stery jak na razie niemam
Właśnie w tym problem, źe na padzie nie ma ani jednego napisu po którym mógłbym zidentyfikować producenta;(
czemu niepodasz producenta i modelu tego sprzeta ??> zdjecie slabej jakosci i niewidac duzo... na pewno na google beda stery
Strona 1 / 1