Paczki aktualizacji dla XP dla nLite
Witam!!
Na starcie chciałbym wszystkich pozdrowić gdyż jestem tutaj nowy i to mój pierwszy post.
Posiadam komputer apple macbook z systemem macOS, jako, że często dłubię w telefonach komórkowych, windows bywa czasem niezbędny. macbook daje mi możliwość postawienia winsowsa xp natywnie, wiec działa jak na każdym nowmalnym laptopie.
Windowsa xp mam zamiar sobie przygotować nLitem. Obcinam zawsze niepotrzebne zabawki.
Przyszło mi do głowy, żeby przy okazji dodać aktualizacje.
Więc moje pytanie brzmi:
Gdzie znajdę paczki najnowszych aktualizacji? Znalazlem w waszym downloadzie jakies ale je trzeba pobierać pojedynczo.
Myślałem nad autopatcherem, ale wile mieć gotowca na jednej plycie..
Przeszukałem forum i nie znalazłem... Jeśli taki temat gdzieś istnieje, to proszę o linka.
Pozdr.
Odpowiedzi: 2
no nic, będę musiał sie zadowalać autopatcherem....:neutral:
Chyba ni bardzo jest coś tkaiego ( pomijam wspomnianego przez Ciebie autopatchera ).
Jednyne oc mi się nasuwa to wydawane przez MS obrazy iso i zestawami miesięcznymi, ale po pierwsze nie jestem przekonany czy są w tej formie wydane wszystkie po SP2, a po drugie nie iwem jak to z ekonomiką czasu przygotowania by wyglądąło ( ściągniecie wszystkiego, wybór tego co chcesz w odpowiedniej wersji - w tym jezykowej, dobranie pod nLite ). Gdybyś isę jednak "upierał" to to chyba jedyna mozłiwość.
Strona 1 / 1