P2P zamula łącze, czy w XP moźna to jakoś ustawić?
Mam nesotrade 1024 i win XPpro. I problem nastepujacy: gdy dziala w tle aplikacja typu p2p i upload wykorzystany jest na maxa spada download i dlugo wczytuja sie strony:(, Czy da sie to jakos poustawiac w Xp'eku (bez programow Cfos i Cfos Speed)zeby zarzadzal on lepiej ruchem w sieci i zmniejszyl ogromne lagi??
Odpowiedzi: 4
Teź miałem ten sam problem mam NEO 128 i gdy miałem właczonego eMule to zapomnij o ogladaniu stron i chodzniu po necie otkąd zainstalowałem program cFos mój problem zniknął i net chodzi jak zły nawet gdy eMule coś zciąga :lol:
Coz myslalem, ze w windozeXP jest wbudowane jakies narzedzie do zarzadania ruchem w sieci. Co do net limitera to niezabardzo lubie ten program (wiesza mi sie czasami) pozaostaje mi Cfos speed ktory dziala znakomicie
dzieki
pozdro
dzieki
pozdro
Ja proponuje zmniejszy upload. Neostrady maja to do siebie ze przy maxymalnym uploadzie niestety spada twoj dawnload. Ja mam 512/160 i gdy wlaczam jakies torrenta dc++ czy inne kazy i emule to ograniczam upload do 10 max 12.Urzywam do tego programu o nazwie Netlimiter. I wtedy wszystko smiga jak trza.
Musisz poszukac w programie ustawien limitow uploadu i downloadu
Strona 1 / 1