Oznajmiam, iź...
Witam, drodzy Userzy.
Spędziłem z Wami pół roku, dzięki któremu wiele się dowiedziałem. Wiele teź się nauczyłem. Jednak jakiś miesiąc temu doszedłem do wniosku, źe działalność na Centrum XP nie przynosi mi satysfakcji. Dlatego teź odchodzę na PCC.pl, który dziś zostanie otwarty. Dzięki za wszystko.
complus.cxc.pl
pcc.pl
P.S. Zwracam teź się z prośbą do Administratorów, o usunięcie mojego konta, najlepiej dziś.
Spędziłem z Wami pół roku, dzięki któremu wiele się dowiedziałem. Wiele teź się nauczyłem. Jednak jakiś miesiąc temu doszedłem do wniosku, źe działalność na Centrum XP nie przynosi mi satysfakcji. Dlatego teź odchodzę na PCC.pl, który dziś zostanie otwarty. Dzięki za wszystko.
complus.cxc.pl
pcc.pl
P.S. Zwracam teź się z prośbą do Administratorów, o usunięcie mojego konta, najlepiej dziś.
Odpowiedzi: 10
Tomekk:usunięcie konta wiąrze (wiąźe :roll: ) się z wywaleniem wszystkich napisanych postów przez daną osobę :?:
NIE!
Co tu gdybać nad tym, skoro to w ogóle nie wchodzi w grę :?: Tak wiąźe się to z tym, dlatego m.in. konta usuwane nie są... Conajwyźej blokowane. A w takim przypadku jak ten, to po prostu samo niewchodzenie powinno wystarczyć :roll:
PS. Szkoda kaźdego uźytkownika, który przez swoją działalność na forum, pokazał swoją wartość :idea:
PS. Szkoda kaźdego uźytkownika, który przez swoją działalność na forum, pokazał swoją wartość :idea:
usunięcie konta wiąrze (wiąźe :roll: ) się z wywaleniem wszystkich napisanych postów przez daną osobę :?:
A z tym usunieciem konto to chyba o to chodzi by to konto nei zajmowalo miejsca na jakims tam serwie :wink: (o ile takowy istnieje) ale i uwuwanie kata jest niepotrzebne bo jak cos to tu zawsze mozna znalesc pomoc
Raczej chce byc fer w stosunku do tamtego portalu jak i do Was...nie mozecie we wszystkim intrygi widziec
Wiadomo, kaźdy chce się zarekamować.
a mi sie wydaje ze to poprostu taka mała reklama ;)
danielzywczak:Witam, drodzy Userzy.
complus.cxc.pl
pcc.pl
Trochę to bez sensu nie uwaźacie. :?: :!:
no, fajnei źe byłeś, szkoda źe idziesz.
Z reguły nie kasujemy kont, poprotu się nie loguj, wyjdzie Ci na to samo.
Z reguły nie kasujemy kont, poprotu się nie loguj, wyjdzie Ci na to samo.
nie bardzo rozumiem cala ta sytuajce :roll: jaka satysfakcja, jakie usuwanie konta :?: po co :?:
Strona 1 / 1