Outlook Express oraz Zaplanowane zadania
Mam pytanie a mianowicie jak przywrócić cały program Outlook Express oraz Zaplonowane zadania w Panelu Sterowania ponieważ padł mi podczas błędu dysku.
Z poważaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Z poważaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Odpowiedzi: 1
Naprawa Outlook Express - tutaj
Co do zaplanowancyh zadań, ściągnij, dodaj do rejestru i przeloguj się na wszelki wypadek - taskscheduler_fix
Co do zaplanowancyh zadań, ściągnij, dodaj do rejestru i przeloguj się na wszelki wypadek - taskscheduler_fix
Strona 1 / 1
Dzięki serdeczne Bobi - zrobiłem reinstalacje systemu i teraz jest wszystko OK. Mam do Ciebie Bobi pytanie - dlaczego po reinstalacji systemu znikły wszystkie łatki systemowe oraz dlaczego gdy uaktualniałem system ma update Widows to podczas skanowania wykrył wszystkie łatki i gdy chciałem zainstalować to pisało że wszystkie nie zainstalowały się poprawnie. <br /> <br />Z poważaniem i szacunkiem <br />Krzychumag.
Nakladka systemu to nic innego jak "wrzucenie" dziewiczych plikow na dysk - jak po instalacji. System "gubi" wiec wszelkie poprawki, wiekszosc sterownikow, itp... <br />Usun z dysku wczesniej instalowane poprawki. Wyczysc rejestr. Np z HKLM\Software\Microsoft\Updates\Windows XP\SP3 usun wszystkie tam widoczne. <br />BTW, skopiuj sobie nr jednej z nich i przeszukaj caly rejestr. Wyszukiwarka (F3) zaprowadzi Cie wszedzie gdzie dopisane sa poprawki.