outlook express jak odzyskać konto pocztowe
skasowane razem z emailami. w skrzynce odbiorczej miałam utworzone 2 foldery onet i wp ... tak sie złozyło ze folder wp zostal usunięty. Znalazłam na dysku w C:\Documents and Settings\user\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{785C9048–43E3–4D32–B441–A37D3369C1CE}\Microsoft\Outlook Express foldery, utworzyłam ich kopie zapasową a teraz jak je wgrać do outloka na swoje miejsce? Importowanie nic nie daje, nie wyświetla mi tych emaili w outloku chociaź widać ze importowało je, dlaczego ??
prosze o szybką odpowiedź to bardzo waźne
pozdrawiam, dzięki
prosze o szybką odpowiedź to bardzo waźne
pozdrawiam, dzięki
Odpowiedzi: 4
sorki ze kontynuje stary temat ale ja tez mam identyczny problem. mialem 2 tozsamosci i mam zapisana kopie doc i set teraz nie moge odzyskac zadnaj to dlaa mnie wazne pon mialem tam wazne wiadomosci
Te stare pliki z D: przerzuć do katalogu Documents and Settings\... podmieniajac te nowo utworzone.
jak nowy OE? ... z c – documents and settings ...itd skopiowalam foldery outloka na dysk D ... potem importowalam do outlooka własnie z D ... cos zle zrobilam? albo juź nic nie rozumiem :)
Nic nie importuj, a po prostu zastap plikami *.dbx pliki, ktore utworzyl "nowy" OE.
Strona 1 / 1