Outlook Expres Problem !!!
Problem z odbieraniem załączników, słucham opini co to moźe być.

P.S
To nie wina zadnego Antyvirusa, ani reguł Outloka.:D

P.S
To nie wina zadnego Antyvirusa, ani reguł Outloka.:D
Odpowiedzi: 11
nie, systemu bym nie przeinstalowaywal, bo w 98 jak sciagnalem sobie oulooka express'a 6, to maielem taka sama sytuacje :) ale teraz, jak nie moglem odebrac cracka do programu, to postanowilem poradzic sie specjalistow :)
Pewnie przeinstalowal system :wink: .ozz17:
co aj bym zrobil, gdyby nie to forum :) hehhe
No problem – musi dzialac.ozz17:
dzieki dzieki dzieki :) hehe juz dziala :)
dzieki dzieki dzieki :) hehe juz dziala :) co aj bym zrobil, gdyby nie to forum :) hehhe
pozdrawiam :)
pozdrawiam :)
ozz17,
Opcje –> Zabezpieczenia i odznacz "Nie zezwalaj na zapisywanie i otwieranie ....
Opcje –> Zabezpieczenia i odznacz "Nie zezwalaj na zapisywanie i otwieranie ....
bylbym zobowiazany, jak byscie rozwineli bardziej ten temat, bo ja mam problem podobnej natury, tylko ze mi normalnie sciaga poczte, ale jak chce zapisac zalacznik typu zip, ace, albo jaki kolwiek spakowany plik, to poprostu nie moge kliknac w to miejsce, tka jak by opcja zapisywania zalacznikow byla nieaktywna ....
pozrdrawiam :)
pozrdrawiam :)
mam ten sam problem a dokladniej tak ,,program outblok expres usunal dostep do nastepujacych niebezpiecznych plikow''
mam ten sam problem a dokladniej tak ,,program outblok expres usunal dostep do nastepujacych niebezpiecznych plikow''
na onecie
quota – czyli przestrzen dyskowa na serverze – mialem zablokowane konto ostatnio wlasnie przez przekroczenie quoty – na jakim servie masz poczte??
Jasniej mozesz :D
moze quote na koncie masz
Strona 1 / 1