otwieranie logowanie xp

Przy uruchamianiu i zamykaniu Xp w jakiś tam piękny dzień pojawiły się nie potrzebne komunikaty .Do tych standartowych jak "ustawienia osobiste" czy zapisywanie ustawień czy zamykanie systemu dodały się - trwa odtwarzanie dźwięku systemu , zamykanie albo otwieranie pliku system32 /nie mogę przeczytać i takie inne .Jakby idzie monitorowanie wszystkiego co w danej chwili dzieje się z systemem przy ładowaniu. Co to sie stało czy ktoś poradzi jak wyłączyć.
Między innymi wyswietla się :  trwa wykonywanie c\windows\system32\wlnotify.dll . ...

Odpowiedzi: 1

W kluczu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system sprawdź czy nie masz wpisu verbosestatus o warości 1 - jak masz to albo zmien wartość na 0 albo wpis usuń.
Żółty
Dodano
30.11.2006 12:35:59
  • ciupaa 30.11.2006 23:13:03

<p>ok jest wszystko OKI&nbsp;&nbsp; Bardzo dzieki , ale, jeżeli mozna to nastepne pytanie </p><p>mam problem z nagrywaniem systemowym, niema we własciwościach nagrywarki / lg 4167/&nbsp; opcji nagrywania ani kasowania .Nie rozpoznaje płyt RW. Odczytuje CD i nie wiem czy DVD.Jeszcze pare dni temu było Ok&nbsp; .Nic nie instalowałem ,DMA - jest w porz.Usługa CDIMAPI uruchomiona,ASPI próbowałem przeinstalować nic nie dało , natomiast w NERO i ALCOHOLU&nbsp; płytę RW kasuje i nagrywa&nbsp; jest dobrze , w alcoholu ATIP odznaczone. Wiem ze mozna korzystać z NERO I Alcoholu&nbsp; ale męczy mnie to pytanie co się stało , wiec proszę o poradę .<br> &nbsp;</p>

ciupaa
Dodano:
30.11.2006 01:30:43
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1