otwieranie logowanie xp
Przy uruchamianiu i zamykaniu Xp w jakiś tam piękny dzień pojawiły się nie potrzebne komunikaty .Do tych standartowych jak "ustawienia osobiste" czy zapisywanie ustawień czy zamykanie systemu dodały się - trwa odtwarzanie dźwięku systemu , zamykanie albo otwieranie pliku system32 /nie mogę przeczytać i takie inne .Jakby idzie monitorowanie wszystkiego co w danej chwili dzieje się z systemem przy ładowaniu. Co to sie stało czy ktoś poradzi jak wyłączyć.
Między innymi wyswietla się : trwa wykonywanie c\windows\system32\wlnotify.dll . ...
Między innymi wyswietla się : trwa wykonywanie c\windows\system32\wlnotify.dll . ...
Odpowiedzi: 1
W kluczu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system sprawdź czy nie masz wpisu verbosestatus o warości 1 - jak masz to albo zmien wartość na 0 albo wpis usuń.
Strona 1 / 1
<p>ok jest wszystko OKI Bardzo dzieki , ale, jeżeli mozna to nastepne pytanie </p><p>mam problem z nagrywaniem systemowym, niema we własciwościach nagrywarki / lg 4167/ opcji nagrywania ani kasowania .Nie rozpoznaje płyt RW. Odczytuje CD i nie wiem czy DVD.Jeszcze pare dni temu było Ok .Nic nie instalowałem ,DMA - jest w porz.Usługa CDIMAPI uruchomiona,ASPI próbowałem przeinstalować nic nie dało , natomiast w NERO i ALCOHOLU płytę RW kasuje i nagrywa jest dobrze , w alcoholu ATIP odznaczone. Wiem ze mozna korzystać z NERO I Alcoholu ale męczy mnie to pytanie co się stało , wiec proszę o poradę .<br> </p>