Otwieranie i zamykanie programow

WItam. Mam następujący problem. Od razu napomkne ze nieco staralem sie wyszukac tu na forum i wiele róźnych rozwiązań starałem sie zastosować ale problem jak był tak jest nadal ....

otóź: po włączeniu lub restarcie kompa działa wszystko ładnie. do momentu. otwieram np. Firefoxa i gdy go zamkne na ogół nie moge ponownie otworzyc. to samo z Operą i IE, oraz Winampem – inne programy na razie wporzo, albo tez nie zauwazylem. dalej. z ciekawosci zagladnalem do TaskManagera i zobaczylem ze nadal mam procesy przypisane tym programom prawie tak jakby caly czas one trwalły. zeby uzywac winampa musze: włączyc jeden filmik, potem przezucic sie na drugi ale zanim on zostanie pokazany musze z Task M. wylaczyc poprzedni proces, nie wiem czy to sprawa jakiegos spy\ad–ware czy hijacka. NTb ponoć mam jakiegos hijacka ale nic go nie umie usunąc a gdy wrzucam nazwe pliku w google okazuje sie to znowu zagmatwane .... ehhh ... ktos cos moglby zaradzic ? :–o

jakis pomysl?

dodam ze niedawno mialem inwazje wirusow odpowiedzialnych za zamieszanie w plikach exe. teraz ponoć komp mam czysty :–o

Odpowiedzi: 8

A wrzuć moźe loga z HJT (temat przyklejony, dział Bezpeczeństwo)
Peter_l
Dodano
05.11.2005 09:46:45
zaś ja :) ..... mam jeden błą w którym pisze ze mam zapętlenie jakiegos programu ( z tego co widze nalezy to zapętlenie do jakiejs karty graficznej) no i po za Firefoxem nie otwiera mi sie zadna inna przeglądarka ( Opera, IE). dalej. nadal niektore programy musze wylaczac recznie z task managera :–o ...
Teppin
Dodano
05.11.2005 09:40:06
qrcze – a juz sie wydawalo ze poprawilem co trzeba to dzisiaj mi znowu net zamulilo cos ... jest jakis program albo miejsce gdzie mozna sprawdzic co blokuje port? :–o

bledów było co nieco .... tak na marginesie .... wypisac je tu ? :–o
Teppin
Dodano
04.11.2005 10:16:50
Teppin:
o jesusicku ..... mam tam zapisanych 2.500 zdarzen nie wiem czego szukac :–o

Szukaj błędów.
damiancore
Dodano
03.11.2005 15:13:07
o jesusicku ..... mam tam zapisanych 2.500 zdarzen nie wiem czego szukac :–o
Teppin
Dodano
02.11.2005 23:39:09
wazne pliki zainfekowane virusami moze nie mogl nic z nimi zrobic i je usunal? i teraz masz problemy bez tych plikow, zajrzyj do dziennika zdarzen w narzedziach administracyjnych co tam ciekawego pisze (aplikacje/system)
Naits
Dodano
02.11.2005 14:31:53
nie moge zrobic formatu. w tej chwili odpada ta mozliwosc. zastanawialem sie czy to nie kwestia zmieniownych juz jakichs wpisów w rejestrze (niestety nie wiem czego szukac :–o).

no i obawiam sie ze byc moze ten sam problem spowodowal zablokowanie wyjscia na net ? :–o

dodatkowo czasem jakis dziwny (w pasku adresów) komunikkat odnosnie javy sie pojavia ;'/ .....

najbardziej jednak na razie interesuje mnie sprawa pilków exe oraz zamykania – wlasciwie niezamykania sie programow :)
Teppin
Dodano
02.11.2005 10:08:36
czy po formacie i na swiezym systemie tez to sie dzieje?
Naits
Dodano
02.11.2005 04:04:25
Teppin
Dodano:
02.11.2005 03:52:23
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1