otwieranie folderów w nowych oknach (niby wyłączone) ?????
mam problem. Grzebałem coś u ustawieniach "typów plików" (na fotce 1). Niby zmieniłem na taki stan rzeczy jaki był ale od tego czasu foldery otwierają mi sie zawsze w osobnych oknach. Wiem o 2 miejscach w win xp w któtrych sie to wyłącza (mam wyłączone)a mimo to otwierają sie w nowych oknach.
Odpowiedzi: 12
Próbowałem i nadal nic... wcześniej gdy foldery wogóle mi się nie otwierały wpisaywałem jakieś nowe akcje i trochę zrobiłem bałaganu... a wiem, źe teraz nie mogę ich usunąć!
To powiedz z jaką pozycją na tamtej liście takie kombinacje robiłeś? Próbowałeś tego fixa?
Bobi:
A tak w ogólne to kombinowałeś coś w typach plików?
Spróbuj jeszcze takiego fixa: fol_fix
Kombinowałem, wpisując róźne akcje ale i tak to nic nie dało, wręcz przeciwnie było jeszcze gorzej :cry:
A tak w ogólne to kombinowałeś coś w typach plików?
Wszystkiego próbowałe juź... nadal otwierają się w innym oknie :(
Bobi:
Usun najpierw z rejestru klucze:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell i HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shell i teraz tego fixa zaaplikuj.
Tego drugiego klucza nie ma :( Niestety nic to nie dało :evil:
Bobi:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell i HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shell i teraz tego fixa zaaplikuj.
Tego drugiego klucza nie ma :( Niestety nic to nie dało :evil:
A mi nic to nie pomogło... nadal wszystko otwiera się w osobnych oknach :cry:
Super ! Pomogło ! Bo juź naprawde nie miałem pomysłu na to ! DZIĘKI !!!!!!!!!!! :D
Przyklejony FAQ, sekcja o "Wyszukaj zamiast otwórz" tam masz fixa dla folderów, który powinien pomóc.
Właśnie teź mam problem z tym otwieraniem folderów i cały czas szukam rozwiązania... :x
Strona 1 / 1