Otrzesiny kotów

siema. jako ze bede prowadzącym otrzesiny pierwszoklasistów w naszej szkole (szkoła średnia), zwracam sie do was z prośbą:

podawajcie tutaj pomysły na rózne konkursy (zawody) które mogłyby być wykorzystane podczas otrzęsin.

Za kaźdy pomysł bardzo dziękuje, bo ja niestety wystarczającą inwencją by wymyślić cos nie dysponuje a obeznany w tych sprawach nie jestem zbytnio. :wink:

Odpowiedzi: 7

zuku:
głowa do kibla albo udawaj trabanta i zapier***** dookoła szkoły :D

przerazajaco smieszne...
mrsit
Dodano
23.09.2005 09:58:23
głowa do kibla albo udawaj trabanta i zapier***** dookoła szkoły :D
zuku
Dodano
23.09.2005 02:33:21
udawja Anakonde w reklamówce

dajesz kotowi reklaśke, i kaźesz naśladować anakonde:) inwencja juz zalezy od niego .

były jakieś ograniczenia typu ze tylko chłopak ma opowiedzieć lub dziewczyna lub zabronione jakieś słownictwo czy tam inne kryteria

no wiesz ... zrób tak aby sie jak najbardziej uśmiać, bo to ma być zabawa a nie poniźanie pierszaków

U nas było tak :
(kobieta to mówiła) "No wiesz... jest kobieta i męźczyzna. Lubią sie , a nawet cos więcej. Ona ma **** a chłopak **** (tu nie było niecenzuralnych słów ale wolem ich nie pisać) , poźniej oni są bardzo napaleni... itd"

Ubaw po pachy

no i mikstura do zjedzenia

tutaj to byłbym powściąźliwy, ktosmoźe byc na coś uczulony, moźe sie tym ztróć, albo kto wie co jeszcze. Ja osobiście piłem herbate z ogromną ilośącia soli':lol:' .... okropieństwo .... bleee
damiancore
Dodano
22.09.2005 22:41:32
zainteresowały mnie te pozycje:

udawja Anakonde w reklamówce

prosze o dokładny opis :P

wytłumacz komisjii z kąd się biora dzieci (to było chyba najlepsze)

oooo debeściarskie :P były jakieś ograniczenia typu ze tylko chłopak ma opowiedzieć lub dziewczyna lub zabronione jakieś słownictwo czy tam inne kryteria :wink: :?:

wykorzystam napewno :) jaką miksture polecacie :wink:

Wielkie dzieki za te propozycje, czekam na kolejne z których coś bedzie sie dało wybrać :) :) Wielkie wielkie dzieki jeszcze raz
adik154
Dodano
22.09.2005 21:25:57
klonpiotr:
ja jestem kotem w tym roku.oby te przygody nie za bolesne :D

standard:
woda + mąka na twarz
malowanie markerami
lanie pasem
czołganie po szyszkach

A gdzie tradycja ?
Mierzenie zapałką musi być :mrgreen:
maq123
Dodano
22.09.2005 19:10:03
my zrobilośmy kotom taka komisje, zadawaliśmy im róźne pytania, zadania, mieli je wykonywać , jak nie(albo jak sie niespodobało) to pers. Wtedy szli na sale i tam zostawali oblewani kiślem, nosili jabłka w parach w ustachj ':twisted:' itp. Ale wsszystko było bardzo kulturalne, nie było chamstwa.

Przykładaowe zadania :) :

':arrow:' udawja Anakonde w reklamówce
':arrow:' skomentuj bardzo pasjonujący mecz szachistów
':arrow:' (dla facetów) scenka z ostrego dyźuru, np : poród
':arrow:' (dla kobiet) scenka z czterech pancernych i psa
':arrow:' róźnego rodzaju prześmieszne piosenki np : deszczowa piosenka z parasolką,
':arrow:' zanuć melodię kościlną (10 róźnymi melodiami)
':arrow:' wytłumacz komisjii z kąd się biora dzieci (to było chyba najlepsze)
':arrow:' wyznaj miłoś po łacinie
damiancore
Dodano
22.09.2005 19:00:28
ja jestem kotem w tym roku.oby te przygody nie za bolesne :D

standard:
woda + mąka na twarz
malowanie markerami
lanie pasem
czołganie po szyszkach
klonpiotr