Otrzesiny kotów

siema. jako ze bede prowadzącym otrzesiny pierwszoklasistów w naszej szkole (szkoła średnia), zwracam sie do was z prośbą:

podawajcie tutaj pomysły na rózne konkursy (zawody) które mogłyby być wykorzystane podczas otrzęsin.

Za kaźdy pomysł bardzo dziękuje, bo ja niestety wystarczającą inwencją by wymyślić cos nie dysponuje a obeznany w tych sprawach nie jestem zbytnio. :wink:

Odpowiedzi: 20

Mam podobne zdanie jak Mrowek ale moze to wynika z tego ze za moich czasow to przyjete bylo ze starsze klasy raczej staraly sie pomoc pierwszakom zaaklimatyzowac sie w nowych warunkach. Nie do przyjecia bylo
kocia przysiega (przysiegali ze beda uslugiwac starszym klasom itp itd)
.

Ten kretynski zwyczaj (otrzesiny kotow) przeniesony zostal z wojska tylko ze zapominamy (a czesc osob zapewne nie wie) ze narodzil sie on wtedy gdy do armii trafiala scisle okreslona grupa osob.
mrsit
Dodano
26.09.2005 09:38:21
mamy rozne zdania na ten temat.
gieras
Dodano
25.09.2005 16:35:44
gieras:
dlaczego zaraz gowniarskich ? czy w szkole nie moze byc jednego lajtowego dnia, na

O ile ktoś chce to robić ;) Bo zmuszanie do mierzenia zapałką, sypanie w kogoś kredą – by tylko kogoś ośmieszyć, pobrudzić i upokorzyć uwaźam za gówniarstwo ;)

No chyba, źe z grupką kumpli i ktoś z nich zgadza się na mierzenie, bo to dla niego spoko rzecz.. oderwanie od rzeczyswistości. To wtedy nie moźna tego uznać za gówniarstwo.
Mrówek
Dodano
25.09.2005 15:58:01
jak czytam niektóre posty to TAK
zuku
Dodano
25.09.2005 00:32:19
Mrówek:
U mnie w szkole nie ma takich gówniarskich zabaw ;) U nas by się za to wyleciało, bo poszedł by cynk do trenera ;)

Pozdrawiam :)
dlaczego zaraz gowniarskich ? czy w szkole nie moze byc jednego lajtowego dnia, na ktorym wszyscy sie fajnie bawia ?

zuku:
wiem, źe Wasz świato–pogląd teraz podupadnie ale skończyłem juź szkołe, począwszy na zerówce skończywszy na L.O ;) co dalej? nie będe się chwalić :lol:

ps. pewnie nadgorliwi jeszcze by mnie do niej wysłali (czyt. szkoły, a złośliwi do podstawóki), więc uprzedzam juź tym PS inne, następne posty;)
i co w zwiazku z tym ?

p.s rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc
gieras
Dodano
24.09.2005 23:08:24
U mnie w szkole nie ma takich gówniarskich zabaw ;) U nas by się za to wyleciało, bo poszedł by cynk do trenera ;)

Pozdrawiam :)
Mrówek
Dodano
24.09.2005 12:25:56
u nas rzucali sie maka
karmili sie jogurtem (mieli zawiazane oczy)
rozwijali supel z wloczki
tor przeszkod (taki dprincink przez plotki, tarzanie sie po ziemi)
kocie karaoke (jakies tam piosenki o kotach)
kocia przysiega (przysiegali ze beda uslugiwac starszym klasom itp itd)
gieras
Dodano
24.09.2005 09:19:01
no to ci przeciez mówiłem...
damiancore
Dodano
23.09.2005 16:44:20
no to ja kurna cały czas pytam własie o jakies zadania na taką "legalną" nie majaca zwiazku z hamstwem i agresją akademie :) :wink:
adik154
Dodano
23.09.2005 16:43:33
Seeker:
Tak sobie czytam i widzę źe wszystkie te posty o "kotach " stanowiące , to nic innego jak przyznanie się do popełnienia przestępstwa. IP delikwentów nei trudne do poznania i sądze źe nie było by problemu z zaproszeniem na rozmowę na Policję i uświadomienie co grozi za takie a nie inne czyny.

Ps. mam nadzieję , źe ktos wreszcie skończy z tym, – nie wiem kto Ministerstwo, Policja, prokuratorzy i dla przykładu dopieprzy solidną karę, – tak dla przykładu

Ale np. u mnie w szkole otrzesiny nie są obowiązkowe. Jest taki jeden dzień po południu , gdzie się poprostu dobrze bawimy, nauczyciele nadzorują (dyrektorzy teź) i wszystko jest zachowane przyzwoicei, nikt nikogo nie bije. Kto chce to przychodzi , a kto nie to nie. Nnie w kaźdej szkole otrzęsiny to przymusowy koszmar dla pierwszaków, wszystko to zaleźy od dyrekcjii w danej szkole...
damiancore
Dodano
23.09.2005 13:55:43
Tak sobie czytam i widzę źe wszystkie te posty o "kotach " stanowiące , to nic innego jak przyznanie się do popełnienia przestępstwa. IP delikwentów nei trudne do poznania i sądze źe nie było by problemu z zaproszeniem na rozmowę na Policję i uświadomienie co grozi za takie a nie inne czyny.

Ps. mam nadzieję , źe ktos wreszcie skończy z tym, – nie wiem kto Ministerstwo, Policja, prokuratorzy i dla przykładu dopieprzy solidną karę, –
Seeker
Dodano
23.09.2005 13:51:18
gusioo:
mrsit:
A teraz taki Zuczek wsadzilby Ci glowe do kibla a potem jeszcze kazal udawac trabanta i uznalby to za dowcip wszechczasow.

A moim skromnym zdaniem jakby tatus mu pupe spral to moze by mu cos do glowy sie nalalo :)

Tatuś to pewnie zajęty, ale gdyby tak koledzy łomot w szatni spuścili to napewno skutek byłby pozytywny.

taaa. za pewne nie. Później wszyscy sie dziwia z kąd ta agresja u młodziezy,
damiancore
Dodano
23.09.2005 13:51:05
mrsit:
A teraz taki Zuczek wsadzilby Ci glowe do kibla a potem jeszcze kazal udawac trabanta i uznalby to za dowcip wszechczasow.

A moim skromnym zdaniem jakby tatus mu pupe spral to moze by mu cos do glowy sie nalalo :)

Tatuś to pewnie zajęty, ale gdyby tak koledzy łomot w szatni spuścili to napewno skutek byłby pozytywny.
Anonymous
Dodano
23.09.2005 12:47:43
zuku:
"boooźe, wy macie głowy po to abym wam się deszcz nie lał do środka" :twisted:

kto powiedział, źe to śmieszne? słyszałem i tyle.

Po emotikonie jaki zamiesciles po tych kiblach i trabantach.
mrsit
Dodano
23.09.2005 11:58:26
"boooźe, wy macie głowy po to abym wam się deszcz nie lał do środka" :twisted:

kto powiedział, źe to śmieszne? słyszałem i tyle.
zuku
Dodano
23.09.2005 11:55:28
Zapalka!

Dopoki "kot" nie stwierdzi ze to Linijka, lamiesz ciagle na pól :D
ghast
Dodano
23.09.2005 11:11:19

mrsit
Dodano
23.09.2005 11:05:39
mrsit:
gusioo:

I szkoła podobno ma być ostoją bezpieczeństwa.

Byla gusioo byla... kiedys...

Dobrze wiem, kiedyś nawet piórnik mogłem zostawić w klasie i jak wróciłem to był :mrgreen: . A dziś...
Anonymous
Dodano
23.09.2005 10:29:24
gusioo:

Byla gusioo byla... kiedys...
mrsit
Dodano
23.09.2005 10:17:58
mrsit:
zuku:
głowa do kibla albo udawaj trabanta i zapier***** dookoła szkoły :D

przerazajaco smieszne...

Anonymous
Dodano
23.09.2005 10:08:54
adik154
Dodano:
22.09.2005 18:00:31
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2