Opinie o Neo+ 128??
Mam pytanie do uzywkowników Neostrady 128. Chciałbym sie dowiedziec na co pozwala ten transfer? :?: Czy net chodzi szybko, czy strasznie wolno? :?: Bo ja mam Neo512 i chciałbym przełaczyc sie na 128. Ale nie wiem czy 128 nie jest za wolny. Jak otwiera strony internetowe, sciaga maile, transportuje pliki przez ftp na www? :?: Wpisujcie swoej opinie.
Odpowiedzi: 5
bez problemu mozna przedluzyc umowe, na mojej stronie jest w jakims newsie tresc aneksu ktory sie podpisuje, znajomi juz wlasnie podpisywali, a co do nowych neostrad to juz sie wypowiedzialem ...
wagonus:
TheL:
teraz jesli nie masz jeszcze neo to oplaca sie tylko 128 kbps z oczywistych wzgledow na transfer (5GB) nie oplaca sie innych.
przy neo 1024 kbps transferu 5 GB starczy Ci na 1,5 dnia ... a pozniej 32 kbps przez reszte miesiaca za taka kase ... bezsens ... a tym ktorzy maja stara neostrade 640 polecam przy niej zostac i nie miec limitow ...
Ale Tepsa i tam zmusi tych co maja stara NEO do przejścia bo siępokończą umowy i niestety trzeba będzie przejść ........:)
g.. prawda jak masz umowe na 12 miesiecy i sie tobie konczy w listopadzie to w pazdzierniku idziesz do tpsa i podpisujesz aneks o przedluzenie umowy terminowej na kolejne 12 miesiecy, wtedy masz neo na dotychczasowych warunkach :)
p.s. po hooja dajesz taki dziwny obrazek do posta nielepiej dac do go podpisa :P
TheL:
teraz jesli nie masz jeszcze neo to oplaca sie tylko 128 kbps z oczywistych wzgledow na transfer (5GB) nie oplaca sie innych.
przy neo 1024 kbps transferu 5 GB starczy Ci na 1,5 dnia ... a pozniej 32 kbps przez reszte miesiaca za taka kase ... bezsens ... a tym ktorzy maja stara neostrade 640 polecam przy niej zostac i nie miec limitow ...
Ale Tepsa i tam zmusi tych co maja stara NEO do przejścia bo siępokończą umowy i niestety trzeba będzie przejść ........:)

PO pierwsze wiedz ze taka zmiana bedzie cie troszke kosztować (według regulaminu tepsy). PO drugie jest jednak lepiej pozostac przy szybszej. Tak ogólnie nie jest tak strasznie wolna – da się wszystko zrobić – powoli co prawda ale sie da...
Od razu zaówaźysz ogramną róźnice – miales 512 (a raczej chyba 640) i jak sie przerzucisz na 128.... bedziesz płakał czemu to zrobiłeś
Od razu zaówaźysz ogramną róźnice – miales 512 (a raczej chyba 640) i jak sie przerzucisz na 128.... bedziesz płakał czemu to zrobiłeś
Strona 1 / 1