OpenGL na XP
Mam pewien problem (tak to juź jest na XP).
Jestem graczem Counter–strike (chyba nie jedynym) i od niedawna posiadam Windows XP. Niestety okazało się, źe gra nie chce chodzić na ustawieniach OpenGL, taotalne zero. Szukałem jakiś sterowników do OpenGL, ale nic nigdzie nie ma. Mam najnowsze sterowniki do karty Nvidia, co równieź nie poskutkowało. Nie wiem co mam teraz zrobić ? Formatować wszystko od nowa ?
Pomocy :roll:
Temat przenosze do: sprzęt, sterowniki.
SLAY3R
Jestem graczem Counter–strike (chyba nie jedynym) i od niedawna posiadam Windows XP. Niestety okazało się, źe gra nie chce chodzić na ustawieniach OpenGL, taotalne zero. Szukałem jakiś sterowników do OpenGL, ale nic nigdzie nie ma. Mam najnowsze sterowniki do karty Nvidia, co równieź nie poskutkowało. Nie wiem co mam teraz zrobić ? Formatować wszystko od nowa ?
Pomocy :roll:
Temat przenosze do: sprzęt, sterowniki.
SLAY3R
Odpowiedzi: 2
Przestaw w tryb Direct3D i bedzie oki. Mozesz miec przesuniety obraz w ktorals ze stron ale przy najnowszych sterach wlasnie sie tak dzieje.
Jak zauwazyles, nie jestes jedynym posiadaczem XP oraz graczem w Counter strike. Problem rozbija sie o sterowniki i Dx. Kliknij Szukaj (u gory), wpisz "Counter and strike" i poczytaj.
Strona 1 / 1