opcja ''Dodaj i usun programy nie działa''
Proszę o pomoc.Mam problem z powyźszą opcją w Panelu sterowania.Po próbie doświadczeń na programie Starforce opcja ''Dodoj i usuń programy'' przestała działać.Jak mógłbym to przywrócić?Dziękuję z góry.
Odpowiedzi: 3
Trochę mało danych.
Na początek spróbuj włoźyć do napędu CD płytę instalacyjną windows i z wiersza poleceń wpisz
komendę expand x:\i386\appwiz.cp_ c:\windows\system32\appwiz.cpl
gdzie x – zamień na literę napędu, w którym jest płytka instalacyjna
a c:\windows – standardowa ścieźka do katalogu windows – zakładam, źe taka właśnie jest u Ciebie.
appwiz.cpl – to plik odpowiedzialny za uruchomienie funkcji dodaj/usuń programy
Być moźe to wystarczy.
Pzdr.
Na początek spróbuj włoźyć do napędu CD płytę instalacyjną windows i z wiersza poleceń wpisz
komendę expand x:\i386\appwiz.cp_ c:\windows\system32\appwiz.cpl
gdzie x – zamień na literę napędu, w którym jest płytka instalacyjna
a c:\windows – standardowa ścieźka do katalogu windows – zakładam, źe taka właśnie jest u Ciebie.
appwiz.cpl – to plik odpowiedzialny za uruchomienie funkcji dodaj/usuń programy
Być moźe to wystarczy.
Pzdr.
Nie wiem co robi system?!Oczywiście będąc laikiem nie będę doświadczał{i w ogóle nie będę próbował)takich programów(te cudo to starwarce nightmare–łamiące...)Mój błąd.Ale faktem jest ,źe po kliknięciu ''dodaj i usuń programy''w panelu sterowania nie okazuje źadnej reakcji.Czy mógłbyś mi udzielić konkretnych wskazówek jak to przywrócić do działania.Dziękuję.
PS.Do siego...
PS.Do siego...
Ten programik to co to za cudo ? Na przyszlosc – nie znasz, nie umiesz, nie rob "doswiadczen".
Co znaczy "przestala dzialac" ? Moze jednak system wydaje z siebie przynajmniej piard ?
Co znaczy "przestala dzialac" ? Moze jednak system wydaje z siebie przynajmniej piard ?
Strona 1 / 1