Okno logowania win xp prof.
Po wyłączeniu okna logowania wszystkie ustawienia pulpitu/ikony skrótów,tapeta itd/ znikają.Outlook zachowuje się tak jak byłby odpalany poraz pierwszy.Nie widze poczty.Jasne źe mogę zaimportować wszystkie ustawienia poczty i kont.
Pytanie: czy po wyłączeniu opcji logowania da się pozostawić wszystkie poprzednie ustawienia?
Pozdrawiam
Mieczu
Pytanie: czy po wyłączeniu opcji logowania da się pozostawić wszystkie poprzednie ustawienia?
Pozdrawiam
Mieczu
Odpowiedzi: 4
Logicznie rzecz biorąc tak wlasnie musi być źe loguje mnie na konto gdzie nie ma tych ustawień które mam do tej pory na moim koncie.
Nie robiłem "eksperymentów"–:) na tych ustawieniach bo nie chcę skomplikować sobie źycia z danymi i ustawianiem wszystkich programów na tym koncie.
Zaraz zastosuję się do wskazówek.A moźe jednak jest moźliwe źeby dokonach tej operacji przez "userpassword"?
Pozdrawiam
Mieczu
Nie robiłem "eksperymentów"–:) na tych ustawieniach bo nie chcę skomplikować sobie źycia z danymi i ustawianiem wszystkich programów na tym koncie.
Zaraz zastosuję się do wskazówek.A moźe jednak jest moźliwe źeby dokonach tej operacji przez "userpassword"?
Pozdrawiam
Mieczu
Rzeczywiście poznikały wszystkie ustawienia czy moźe zostajesz automatycznie zalogowany na konto gdzie nie miałęś skonfigurowanej poczty etc.?
Odpal regedit, skocz do HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon, wart. AutoAdminLogon zmieniasz na 0, DefaultUserName wpisujesz konto gdzie miałąś wszystko poustawiane. Gdyby było DefaultPassword to usuń.
Odpal regedit, skocz do HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon, wart. AutoAdminLogon zmieniasz na 0, DefaultUserName wpisujesz konto gdzie miałąś wszystko poustawiane. Gdyby było DefaultPassword to usuń.
Wykonałem komendę "control userpasswords2 " i odhaczyłem pozycję" Aby uźywać tego komputera,uźytkownik musi wprowadzić nazwę uźytkownika i hasło".Teraz pytanie:czy jest obojętne które z kont mam zaznaczone czy teź odhaczenie odnosi się do wszystkich kont jednocześnie? W czasie logowania pojawia się okienko z uźytkownikiem DELTA.
Pozdrawiam
Mieczu
Pozdrawiam
Mieczu
Wylaczyles okno logowania czy tez konto na ktorym poprzednio pracowales ? Co i w jaki sposob zrobiles ?
Strona 1 / 1