Okna programów poza ekranem
Witam
Taki oto problem właśnie mam, źe (chyba to się robi po wyjściu z gry Diablo II) gdy próbuje przywrócić okna programów zminimalizowanych na pasku zadań, pojawia się ta krótka grafika symbolizująca maksymalizowanie okna, ale okna nie widać. Program się nie wiesza – działa prawidłowo, ale wydaje mi się (a nawet jestem pewien), źe przywracane okna znajdują się poza ekranem.
Dzieje się tak m.in z oknami programów: FlashGet, IE czy GG, z tym, źe niektóre z tych programów nawet po zamknięciu i ponownym uruchomieniu umieszczają swoje okna poza ekranem.
Za pomoc z góry dzięki
Taki oto problem właśnie mam, źe (chyba to się robi po wyjściu z gry Diablo II) gdy próbuje przywrócić okna programów zminimalizowanych na pasku zadań, pojawia się ta krótka grafika symbolizująca maksymalizowanie okna, ale okna nie widać. Program się nie wiesza – działa prawidłowo, ale wydaje mi się (a nawet jestem pewien), źe przywracane okna znajdują się poza ekranem.
Dzieje się tak m.in z oknami programów: FlashGet, IE czy GG, z tym, źe niektóre z tych programów nawet po zamknięciu i ponownym uruchomieniu umieszczają swoje okna poza ekranem.
Za pomoc z góry dzięki
Odpowiedzi: 4
no właśnie tu jest problem – robiłem wiele czynności, z których większości juź nie pamiętam
(temat odkopany sprzed ponad tygodnia)
(temat odkopany sprzed ponad tygodnia)
podziel sie z nami wiedza z checia bym sie dowiedzial jak to rozwiazac
próbowałem, próbowałem. Nic nie daje. Zresztą ptroblem juź dawno rozwiązany.
Ale dzięki za zainteresowanie
Ale dzięki za zainteresowanie
Kliknij prawym na zminimalizowane okno w pasku i daj Przywróć mi teź tak czasem się dzieje i to na ogół pomaga.
Strona 1 / 1