ogromny problem

Moj system dzialal stablinie lecz nagle zaczal sie wieszac.Wyglada to tak ze po kilkunastu minutach od wlaczenia komputera jakby ram sie zapychal i nie moge wlaczyc zadnych programow.Kaspersky nic nie wykrywa.Blagam pomozcie

Odpowiedzi: 4

Zobacz jak sie sprawa bedzie miala przy odlaczonym kabelku od neta
Bobi
Dodano
20.11.2004 22:55:55
to jakis nowy wirus :/ format nie pomogl moglbys podac linkin do tych tematow na innych forach ? od kiedy jest ten problem bo u mnie to pojawilo sie kilka dni temu
smn
Dodano
20.11.2004 22:54:40
od kilku dni mam tak samo. po pewnym czasie od włączenia kompa, pasek zadń przestaje odpowiadać, nie da się włączać innych aplikacji, alt+crl_del nie działa. nie widać jakiś nieznanych procesów, panda norton i mks nie wskazują wirusów, firewall (kerio) nie pokazuje równieź źadnych zagraźających aplikacji. w akcie desperacji zrobiłem formata, konfiguracja oczywiście offline, ale juź po krótkim czasie zaczęło sie znowu. objawy te same. log z hjt całkowicie czysty, temperaturka równieź ok.

to jest popularniejszy problem, był poruszany na kilku forach, na razie bez rozwiązania.

pozdrawiam
ekke
Dodano
20.11.2004 22:24:55
smn:
Moj system dzialal stablinie lecz nagle zaczal sie wieszac.Wyglada to tak ze po kilkunastu minutach od wlaczenia komputera jakby ram sie zapychal i nie moge wlaczyc zadnych programow.Kaspersky nic nie wykrywa.Blagam pomozcie

Jak to w takich przypadkach
Informacje o CPU i pamieci wykorzystywanych przez procesy w tasku
Log z HJT
Pamiec wirtualna
Defragmentacja
Usluga indeksowania
Bobi
Dodano
20.11.2004 22:21:02
smn
Dodano:
20.11.2004 22:16:52