ogromny problem
Moj system dzialal stablinie lecz nagle zaczal sie wieszac.Wyglada to tak ze po kilkunastu minutach od wlaczenia komputera jakby ram sie zapychal i nie moge wlaczyc zadnych programow.Kaspersky nic nie wykrywa.Blagam pomozcie
Odpowiedzi: 4
Zobacz jak sie sprawa bedzie miala przy odlaczonym kabelku od neta
to jakis nowy wirus :/ format nie pomogl moglbys podac linkin do tych tematow na innych forach ? od kiedy jest ten problem bo u mnie to pojawilo sie kilka dni temu
od kilku dni mam tak samo. po pewnym czasie od włączenia kompa, pasek zadń przestaje odpowiadać, nie da się włączać innych aplikacji, alt+crl_del nie działa. nie widać jakiś nieznanych procesów, panda norton i mks nie wskazują wirusów, firewall (kerio) nie pokazuje równieź źadnych zagraźających aplikacji. w akcie desperacji zrobiłem formata, konfiguracja oczywiście offline, ale juź po krótkim czasie zaczęło sie znowu. objawy te same. log z hjt całkowicie czysty, temperaturka równieź ok.
to jest popularniejszy problem, był poruszany na kilku forach, na razie bez rozwiązania.
pozdrawiam
to jest popularniejszy problem, był poruszany na kilku forach, na razie bez rozwiązania.
pozdrawiam
smn:
Moj system dzialal stablinie lecz nagle zaczal sie wieszac.Wyglada to tak ze po kilkunastu minutach od wlaczenia komputera jakby ram sie zapychal i nie moge wlaczyc zadnych programow.Kaspersky nic nie wykrywa.Blagam pomozcie
Jak to w takich przypadkach
Informacje o CPU i pamieci wykorzystywanych przez procesy w tasku
Log z HJT
Pamiec wirtualna
Defragmentacja
Usluga indeksowania