Ogromny problem z włączaniem winda

Witam.Mam dość duzy problem.Do dnia wczorajszego moj win chodził bez zarzutów.Włączając go wczoraj po tym jak na ekranie pojawiła sie obrazek ten co sie pojawia jak sie system ładuje .po załadowaniu pojawiło sie czarne okno i było około minuty.POzniej pojawiło sie okno startowe windowsa z napisem zapraszamy i było ono przez ok.3 minuty poznije tapetya z pulpitu około 3 minuty i dopiero sie sytem załączył.Wczesniej otwarcie systemu trwało max 1 minute.Zainstalowałem system jeszcze raz i równiez nic to nie dało.Włącza sie tak samo długo.ANtywirus nic nie wykrył.Pozatym syste równiez instalował sie znacznie dłuzej niz zazwyczaj.W czym moze tkwic problem.Czy po całkowitym opróznieniu dysków i utworzenia nowych partycj i ponownym zainstalowaniu winda problem moze ustąpic?Czy to moze byc problem ze sprzetem.dodam iż ten problem wystepuje u mnie na lapku asusa.procek TK55 Athlon X2 2 gb .Prosze pomóżcie

Odpowiedzi: 1

Nie zaszkodzi, gdybyś wykonał kilka diagnostyk dotyczących sprzętu, skoro reinstalacja systemu zawodzi. Przyłożenie się do jakości postu też by nie zawadziła.
XanTyp
Dodano
31.12.2009 12:53:12
pachlik
Dodano:
31.12.2009 11:50:51
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1