Ogromny problem z nowym komputerem i WinXP– Proszeo pomoc!!!

Witam.
Pisałem juz tutaj wcześniej o tym problemie jednak postanowiłem go trochę rozwinąć.Mam nadzieję źe ktoś mi pomoźe.
Otóź..... w połowie wreśnia zakupiłem nowy komputer,zainstalowałem najnowszego WinXp, zaczałem grac w kilka gier.Niestety po niecałych 2 godzinach komputer zaczał pokazywać bład: Error for Win 32 services. Błąd ten zaczął się pokazywać coraz częściej i uniemozliwiał robienie czegokolwiek, a to pojawiał sie podczas gry a to podczas pisania czegoś i.t.d.
W koncu ze zdenerwowaniem poszedłem do serwisu. Panowie stwierdzili ze szczerością ze tego błedu nie da się usunac,moga go jedynie zablokwać. Dobrze zablokowali,kilka dni wszystko było ok, az tu nagle komputer podczas gier zaczał pokazywać niebieski ekran ze znajomym błędem kryrycznym i go restartował. mało tego działo się to we wszystkich grach które instalowałem wiec teoretycznie gr była niemoźliwa. Postanowiłem pójsc do serwisu jeszcze raz. Wtedy tęz załoźyłem internet. Po przyjsciu do serwisu panowie zapewniali mnie źe wszystko jest ok. byli w błędzie. nie dość źe nadal się resetuje podczas granie to jescze się restartuje normalnie w Windowsie nawet jak nic nie jest właczone. Monitor pokazuje niebieski ekran z krytycznym błędem: Machine check exception.
Nie sądzę źeby to był wirus gdyz codziennie sprawdzam system antyvirusem, zresztą ten błąd pojawił się przed zainstalowaniem internetu....
Co robic...czy moge liczyc na jakąs pomoc?

Podaje pełną konfiguracje:
Płyta Główna: ASUS K8V SE deluxe
Procesor:AMD ATHLON 64 2800+ Socket 754
Karta Graficzna: GEFORCE 6600 GT 128 mb DDR3
Pamięc:1024 Mb ram DDR
System Microsoft WinXp Professional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2
Sterowniki:Najnowsze sterowniki do Nvidi 77.55 czy jakos tak

Odpowiedzi: 0

greg27
Dodano:
11.09.2005 14:47:00
Komentarzy: