ograniczenia czasowe z poziomu prawie biosa
Chcialbym ograniczyc braciom dostep do kompa.Glownie chodzi o ramy czasowe.Ale chce to zrobic juz z poziomu biosa.Windowsa to potrafia skasowac.Robią formata i wgrywaja nowego.a ja nie mam juz sily,czasu i odleglosc jest za daleka od mojego rodzinnego domu zeby codziennie ustawiac wszystko od nowa.
Kiedys uzywalem Parents Freinds jak bylem na miejscu.
Ale teraz chcialbym cos, czego nie mogli by usunac formatujac dysk.czy resetujac biosa.No moze na biosa by nie dali rady.troche sie boja go ruszac.
Nie wiem czy cos takiego istnieje. Plyta glowa na ktorej chcialbym to zrobic to ASROCK ale modelu nie znam.W kazdzym badz razie ma zintegrowana grafike itd. komp do neta a nie do grania.
Poradzcie czy jest to mozliwe.czy mam pisac do producenta plyty glownej zeby zrobil dla mnie spcjalana wersje biosa z gotowymi ustawieniami.heehe.
Kiedys uzywalem Parents Freinds jak bylem na miejscu.
Ale teraz chcialbym cos, czego nie mogli by usunac formatujac dysk.czy resetujac biosa.No moze na biosa by nie dali rady.troche sie boja go ruszac.
Nie wiem czy cos takiego istnieje. Plyta glowa na ktorej chcialbym to zrobic to ASROCK ale modelu nie znam.W kazdzym badz razie ma zintegrowana grafike itd. komp do neta a nie do grania.
Poradzcie czy jest to mozliwe.czy mam pisac do producenta plyty glownej zeby zrobil dla mnie spcjalana wersje biosa z gotowymi ustawieniami.heehe.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0