Ogladanie filmuz kompa na telewizorze
wiec sprawa ma sie tak mam xp z sp1 mam dobry kabel podlaczony i widze pulpit na telewizorze ale jak to dalej ustawic we wlasciwosciach ekranu w ustawieniach zeby film mi sie wyswietlal???..mam geforce4MX440....ktos wie?
Odpowiedzi: 7
Lucky:
Bedac laikiem mozna sie przy tych sterownikach zamieszac
Moze masz i racje, ale moj post wywodzi sie z tego, ze zawsze bylem przeciwnikiem instalowania zbednego softu (posiadajacego takie same funkcje) :)
Szuja27:
JestemSliczny:
wiec sprawa ma sie tak mam xp z sp1 mam dobry kabel podlaczony i widze pulpit na telewizorze ale jak to dalej ustawic we wlasciwosciach ekranu w ustawieniach zeby film mi sie wyswietlal???..mam geforce4MX440....ktos wie?
Wystarczy po prostu:
Bedac laikiem mozna sie przy tych sterownikach zamieszac
jak bedziesz ogladal to obraz bedzie tylko na TV, na kompie czarny obraz
...:::: Jako ciekawostka :P Jest opcja aby na monitorze i na TV był obraz, a nawet aby na TV leciał film, a na monitorze widoczny był windows gotowy do pracy...:::...
JestemSliczny:
Wystarczy po prostu:

LOL!? lekko sie z toba nie zgadzam bo ja jeszcze nie widzialem takie playera co umowzliwia i jednoczesnie przestawia opcje tak zeby mozna bylo ogladac na telewizorze.beed:
Reszte musisz ustawic w playerze na którym ogladasz fim :wink:
Tak jak mowil poprzednik http://tvtool.info/english/download_e.htm sciagnij sobie i bedzie loozik(powinniens sobie poradzic). jak bedziesz ogladal to obraz bedzie tylko na TV, na kompie czarny obraz
..::: Polecam program TVtool na pewno pomoze, a klopot moze byc wywolany zlymi ustawieniami w serwonikach karty. W TVtool wyeliminujesz ten bład i wiele innych, ktore Cie jeszcze napewno spotkaja podczas oglądania Divxa na TV :::...
Reszte musisz ustawic w playerze na którym ogladasz fim :wink:
Strona 1 / 1