Oglądam filmy = nie ma miejsca na dysku
Odpowiedzi: 6
-
[quote=Veers]Dlaczego mi się wydaje że to nie o pliki tymczasowe przeglądarki chodzi, lecz o pamięć wirtualną systemu .... #-o [/quote] Nie wiem. [quote]Może warto pomyśleć o gruntownym przeczyszczeniu dysku systemowego np. CCleanerem[/quote] No od czasu do czasu używam Odkurzacza (ale po skanowaniu automatycznie mnie wylogowuje z wszystkich stron i muszę logować się od nowa).
-
[quote=BUNCH] Nie wiem. [/quote] To się dowiedz. [quote=BUNCH] No od czasu do czasu używam Odkurzacza (ale po skanowaniu automatycznie mnie wylogowuje z wszystkich stron i muszę logować się od nowa).[/quote] Hmm - a nie wpadłeś na to, że te programy (zarówno CCleaner jak i Odkurzacz) też dają się konfigurować, i rzeczony problem odchodzi w niepamięć ? Wracając zaś do tematu: jak masz ustawiony plik wymiany ?
[quote=XanTyp]A po restarcie kompa sprawdzasz, czy zmiany nastąpiły, zamiast pytać o to w poście.[/quote] Niestety nie ma zmian. A co dziwne, usunąłem tez wiele plików z dysku systemowego. Czyszczenie dysku itp. I miejsce po chwili znika. Nagle zrobiło się 50MB wolnego a za 5 minut i tak woła że nie ma miejsca. Używam Odkurzacza ale on nie pomaga. A gdybym tak wywalił pliki z miejsca: C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji ? Jest tam około 300MB zajęte. A normalnie mam inne konto niż "All users". To mogłoby coś sknocić z programami? To jest dziwne.