OGÓLNIE COŚ MI SŁABO PRZĘDZIE KOMPIK – SZUKAM POMOCY !!!

WITAM – NAJPIERW O SPRZĘCIE:

– INTEL CELERON 2.0 Mhz (PODKRĘCONY DO 2.4 [MNOŻNIK 20, ZEGAR 120]
– G–FORCE 3 TITANIUM 128
– 512 RAM TAKT. 333 Hz (DDR)
– SEGATE 80 GB (BARACUDA 7200 OBR./MIN.)
– PŁYTA GŁÓWNA: ASUSA (ALE NIE PAMIĘTAM JAKA !)

TERAZ O STEROWNIKACH !!!

– NAJNOWSZE STERY DO N–VIDIA G–FORCE (CHYBA 44.03)
– DIRECT X 9.0
– RESZTA STERÓW ORIGINALNA Z PŁYTEK
– WIN XP (NIESTETY) HOME EDITION

A SPRAWA JEST NASTĘPUJĄCA: MAJĄC TAKIEGO KOMPA RACZEJ KAŻDA GIERKA POWINNA SMIGAĆ, A TAK NIE JEST ! NP. TOCA RACE DRIVER – NA ZAKRĘTACH, GDY ROBI SIE KOCIOŁ ZACZYNA MI SIE CIĄĆ !!! NIEWAŻNE, CZY USTAWIE WSZYSTKO NA MAKSA, CZY NA MINIMA !!! TAK SAMO SIĘ TNIE !!! NAWET GDY GIERKA CHODZI Z IMAGE–a (DAEMON–em) BO NA POCZĄTKU MYŚLAŁEM, ŻE TO PRZEZ CD–KA ! NO I GIERKA "ENTER THE MATRIX" – TO SAMO – JAK USTAWIE NA MAX – GRAFA JEST COOL, ALE NIE CHODZI PŁYNNIE, NA MIN – GRAFA KUPA NO I WCALE LEPIEJ NIE IDZIE !!! CZEGO TO MOŻE BYĆ WINA ??? POZA GIERKAMI JEST OK. (NP. JEDNOCZEŚNIE NAGRYWAM CDKA 40x, SŁUCHAM MUZY BĄDŹ OGLĄDAM FILM, JESTEM W NECIE I LUZIK, ALE TE CHOLERNE GRY !!!!!!) ROBIŁEM TEST 3DMARK–iem, ALE TYM 2003r. I MI WYSZŁO TROSZKĘ PONAD 1000 3DMARKÓW !!! (OKOŁO 1009–1018) WIEM, ŻE GDY ZMIENIŁEM STERY Z ORGINAŁÓW NA NOWE TO W TRAYU MAM IKONE, A GDY NA NIĄ KLIKNĘ TO POJAWIA MI SIĘ, ZE NIE WIDZI openGL, ORAZ direct3D !!! I SZCZERZE TO NIE WIEM SKĄD JE ZAŁATWIĆ, BO NA NECIE KIKNAŁEM TYLKO NA STARSZE "OKNA" (WIN) ALBO NIE IDZIE ICH ZASSAĆ !!!

SORKA ZA TAKI POEM, ALE MUSIAŁEM SIE ROZPISAĆ !!!
CZEKAM NA POMOC OD KOGOŚ KTO JEST W TEMACIE I KUMA CZACZE !!! LUZIMAIL@POCZTA.FM – POZDROWIONKA !

Odpowiedzi: 6

Moze masz za szybki sprzet do Xpka i system nie wyrabia za sprzetem (sugeruje zaduze podkrecenie).Propomuje zrezygnowac z podkrecenia i ustawic go fabrycznie na tyle co mial czyli 2ghz.
zbor
Dodano
28.06.2003 10:15:46
Moze masz za szybki sprzet do Xpka i system nie wyrabia za sprzetem (sugeruje zaduze podkrecenie).Propomuje zrezygnowac z podkrecenia i ustawic go fabrycznie na tyle co mial czyli 2ghz.
zbor
Dodano
28.06.2003 10:15:46
stery od mobo nowsze zapodaj, skoro piszesz ze reszta sterownikow jest oryginalna z plytek a pozatym to...... celeron ;):lol:
LAMA STRASZNA LAMA
Dodano
27.06.2003 15:42:24
Ja do swojego Geforka uzywam detornatory 41.04 – polecam.
Co do directx, spróbuj ściągnąć ten i zobacz jak na nim będzie chodzić ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_drivers/directx/directx9.0/dx90_redist.exe
SLAY3R
Dodano
27.06.2003 12:47:48
Ja do swojego Geforka uzywam detornatory 41.04 – polecam.
Co do directx, spróbuj ściągnąć ten i zobacz jak na nim będzie chodzić ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_drivers/directx/directx9.0/dx90_redist.exe
SLAY3R
Dodano
27.06.2003 12:47:48
LUZI : pierwsze primo to nie krzycz ! (wylacz CapsLock)
po drugie temat nie w tym dziale, wiec przenosze go

co do tematu to moze sprobuj zainstalowac jakies inne detonatory – wiem ze niektorzy preferuja np 28.xx, czy te z serii 30.xx . Moze to cos da...
The_judge
Dodano
27.06.2003 11:24:26
LUZI
Dodano:
27.06.2003 05:22:58
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1