odzyskiwanie systemu
Włączyłem odzyskiwanie systemu, i odzyskało mi poprzednie ustawienia, ale po restarcie kompa system się załadował i pojawił się czarnyt ekran z kursorem myszki i nic się nie n działo. Zrestartowałem kompa i pojawił się ekram z info, źe system nie został poprawnie zamknięty i pojawiło się okno trybu awaryjnegop, wybrałem ten tryb ale teź nic się mnnie działo, zainstalowałem od początku windowsa i znowu nic.Pomocy
Odpowiedzi: 9
no i bardzo ok oby tak dalej :)
Wczoraj wieczorem zainstalolowałem windowsa na tej samej patrycji i "chodzi"
no ostatecznie mozesz postawic system na drugiej partycji jesli takowa posiadasz bo jesli jest tak jak Rebe pisze to jest kicha ale masz swiatełko w tunelu bo moze padła partycja natomiast jesli masz kolege ktory pozwoliłby tobie podpiąc twój dysk wtedy byłoby Tobie o wiele łatwiej no a jesli takowego nie posiadasz hmm kicha :( jesli nie da sie postawic systemu na drugiej partycji nie pozostaje tobie nic innego jak to co Rebe pisze
stach123:
Czy musze maprawde formatować patrycję, przecieź system mi wcześniej dobrze chodził?
Aleź skąd – nie musisz. tylko, źe póki nie sprawdiz czy to nie wina błędu na dysku to i tak nic z tego nie wyniknie.
Pominę kwestię, źe nie o formacie, a o zdjęciu partycji pisąłem.
System wcześniej to akurat "chodzić" przestał. Gdybyś zaczął od chekdsk z konsli ,a nie stawiania nowego z takim samym skutkiem to moze coś by z tego wynikło, a tak ........
Czy musze maprawde formatować patrycję, przecieź system mi wcześniej dobrze chodził?
Nie. Trzeba zdjąć partycje i ząłoźyć ją ponownie. Potem dysk sforamtować i dopiero system stawiać.
przed zrestartowaniem kompa czekałem jakieś 10 min i nien formatowałem partycji, moźe trzeba uruchomić scandisc z płytki win 98?
Jako, źe kawę piję :
Błędy na dysku.
Błędy na dysku.
jeszce raz i powoli opisz problem,jak długo czekałes zanim zrestartowałes kompa czy zainstaowałes windowsa uprzednio formatując partycje systemową czy zostawiłes bierzący system plików ...
wiesz kawy nie pije a herbate mam w torebkach więc wrózenie z fusów odpada...
wiesz kawy nie pije a herbate mam w torebkach więc wrózenie z fusów odpada...
Strona 1 / 1