odzyskiwanie plikow utraconych przez program reg cleaner

Sciaglem program z internetureg cleaner do oczyszczania dysku z niepotrzebnych plikow(taki jest opis w programie).Teraz nie moge otworzyc zadnego programy:gg,skype,winampa itp.Dziala mi tylko wyszukiwarka...W jaki sposob moge odzyskac utracone pliki w przypadku kiedy nic nie moge otworzyc lub uruchomic?Czy jedyna szansa na prawidlowe funkcjonowanie systemu jest sformatowanie dyskow???Z gory dziekuje za pomoc.

Odpowiedzi: 3

Myslalem ze nie dzialaja tylko wymienione programy.
Pomimo tego ze nie jestes "profi", musisz sobie poradzic z przywroceniem rejestru z jego kopii (z plikow):
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
Artykul opisuje wszystko.
EL NINO
Dodano
24.06.2005 02:18:04
Zgadza sie bylem,bylem...teraz juz wiem,ale nadal nie wiem,jak moge sie wbic w co kolwiek.Zaden program na pulpicie nie odpowiada,tylko w starcie moge otworzyc firefoxa i nic pozatym.Czy moglbys mnie poinstruowac,jak moge wejsc w te funkcje,zeby moc je przywrocic?W jaki sposob moge je przeinstalowac???Chcialem nawet sformatowac dysk,ale udalo mi sie tylko z dyskiem d,a c nawet nie odpowiadal.Oczywiscie zauwazyles ,ze nie jestem profesionalista...:))???Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
kornel1
Dodano
24.06.2005 00:51:32
Oczywiscie byles na tyle lekkomyslny, zeby nie robic kopii rejestru przed jego "czyszczeniem" ? Programik tego nie zrobil ? Nie uzywaj na przyszlosc programow ktorymi nie potrafisz sie poslugiwac a pozbedziesz sie wiekszosci klopotow.

Nie trzeba formatowac systemu. System przeciez dziala ? Przeinstaluj te programy, ktore wypiely sie na Ciebie :wink: .
EL NINO
Dodano
23.06.2005 02:01:06
kornel1
Dodano:
23.06.2005 00:31:02
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1