Odzyskiwanie danych
Mam pytanie, jakim programem najlepiej i wzglednie w jaki sposob odzyskać dane z dysku.
Znajomy mi podrzucil dysk na ktorym byly 2 partycje z danymi ale ktoś nieopatrznie zainstalowal na tym dysku zle wybierajac przy instalacji XP dysk – windowsa xp.
1 partycja zostala sformatowana i postawiony system natomiast 2 partycja zostala utworzona ale bez formata.
jakie sa szanse odzyskanaia danych i jakim progiem
THNX
Znajomy mi podrzucil dysk na ktorym byly 2 partycje z danymi ale ktoś nieopatrznie zainstalowal na tym dysku zle wybierajac przy instalacji XP dysk – windowsa xp.
1 partycja zostala sformatowana i postawiony system natomiast 2 partycja zostala utworzona ale bez formata.
jakie sa szanse odzyskanaia danych i jakim progiem
THNX
Odpowiedzi: 4
Ad@$:
to znaczy, źe procent idzysku zwiększysz juź tylko labolatoryjnie, licząć się z duźymi kosztami
Jesli nie formatował i nic w tym miejscu nie zapisywał to moźe odzyskać wszystko.
Warunki laboratoryjne pomagają tylko w przypadku uszkodzeń fizycznych i nadpisania danych.
to znaczy, źe procent idzysku zwiększysz juź tylko labolatoryjnie, licząć się z duźymi kosztami
co znaczy w warunkach domowych nic juz nie zrobisz??
Zarowno teoretycznie jak i praktycznie mozna odzyskac dane ze zdjetej partycji. Programow jest od groma, poczawszy od Get Data Back, poprzez Easy Recovery po wiele innych.JN:
Praktycznie w warunkach domowych nic juź nie zrobisz.
Strona 1 / 1