Odzyskanie danych
Mam klopot, po pewnych przejsciach z systemem zainstalowalem XP ponownie. Niestety nie zrobilem kopii Moich Dokumentow i teraz nie moge sie do nich dostac z nowego systemu.
W folderze Documents&Settings jest katalog (nazwa starego login) a w nim Moje Dokument, Pulpit itd. ale nie moge sie do niego dostac (mialem haslo w tamtym systemie przy logowaniu).
Moze ma ktos rozwiazanie lub jakis pomysl.
W folderze Documents&Settings jest katalog (nazwa starego login) a w nim Moje Dokument, Pulpit itd. ale nie moge sie do niego dostac (mialem haslo w tamtym systemie przy logowaniu).
Moze ma ktos rozwiazanie lub jakis pomysl.
Odpowiedzi: 3
zwykle jest tak źe właśnie "nie wyeksportował" i na tym się zabawa kończy :]
Rozumiem, ze wszystko to powtarzasz z racje tej ze obrazki w linkowanym temacie wcięło ?
Niebawem się pojawią
System w awaryjnym odpalic
... pod warunkiem ze user nie wyeksportował klucza.
Niebawem się pojawią
kuki23:
dla home troche wiecej roboty
System w awaryjnym odpalic
kuki23:
Jeźeli foldery były zaszyfrowane (nie mylić z hasłem logowania) ich odczytanie będzie niemoźliwe.
... pod warunkiem ze user nie wyeksportował klucza.
b]i]color=blue]Otwórz właściwości folderu Moje dokumenty (bo do tego chcesz uzyskac dostęp)kliknij na kartę zabezpieczenia (dla win xp pro)(dla home troche wiecej roboty) nastepnie klikasz przycisk zaawansowane > klikasz karte właściciel > na tej karcie zaznaczasz nazwę swojego profilu(uzytkownika) zaznaczasz pole "zamień właściciela dla..." klikasz Zastosuj, czekasz chwilę, przejmowanie na własność trochę moźe potrwać. Potem OK, OK i gotowe :). Jeźeli foldery były zaszyfrowane (nie mylić z hasłem logowania) ich odczytanie będzie niemoźliwe.[/color][/i][/b]
Strona 1 / 1