Odzyskanie danych ze starego dysku

Witam Was !

Mam pewnie problem a mianowicie, posiadam dwa dyski twarde, na jednym są stare dane na drugim świeźo zainstalowany Windows XP. Podłączyłem stary dysk do nowego w celu przegrania danych na dysk, na którym znajduje się nowo zainstalowany XP. Niestety kiedy chce dostać się do folderu administratora na starym dysku otrzymuje komunikat "Uźytkownik niesdostępny". Inne konta dysku działają, lecz kiedy zakładałem na starym dysku w koncie administratora hasło zaznaczyłem równieź opcje "Uznaj swoje pliki i foldery za prywatne" i myśle, źe to przez to teraz nie mogę dostać się przez inny dysk do moich plików. Podłączyłem spowrotem stary dysk i chciałm usunąć całkowicie hasło z konta administratora lecz niestety gdy uruchamiam Windows'a na starym HDD dochodzi do etapu "Uruchamianie systemu Windows" i moźna czekać w nieskończoność a system nigdy się nie włączy...
Moźe jest jaka opcja źeby obejść tą funkcje/hasło z konta administraotra za pomocą innego dysku twardego ?

–Dzięki za wszystkie rady, pozdrawiam.

Odpowiedzi: 2

Dzięku bardzo Przejmowanie uprawnień o to dokładnie mi chodziło :)

Pozdrawiam
psk
Dodano
20.11.2005 20:22:51
Najwlasciwszym byloby przeszukanie forum przed zadaniem pytania.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29728 – o przejmowaniu uprawnien poczytaj.
EL NINO
Dodano
20.11.2005 19:32:17
psk
Dodano:
20.11.2005 18:13:36
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1