Odtwarzanie płyt DVD
System win xp był instalowany bez zamontowanego odtwarzacza DVD. Kupiłem nagrywarkę DVD i po zamontowaniu okazało się, źe system nie odtwarza źadnych film z płyt DVD. Win. Media Plater wypisuje taki komentarz: Program Windows Media Player nie moźe odtworzyć dysku wideo DVD. W Panelu sterowania otwórz aplet Ekran, a następnie zmniejsz wartości ustawień rozdzielczości ekranu i jakości kolorów. Aby wyświetlić narzędzie do rozwiązywania problemów z dyskami DVD, kliknij przycisk Więcej informacji. Nie wiem, co robić kombinowałem na róźne sposoby, ale nic nie pomaga. Sprawdzałem te płyty na innym komputerze i filmy działają.
Ma ktoś moźe jakiś pomysł?
Ma ktoś moźe jakiś pomysł?
Odpowiedzi: 8
bor:
No i miał . Pisali przecieź , źe ma , mimo , źe źółci .
Owszem pisali. Tyle, źe nie o tym , a o "maniu" pomysłu.
No i miał . Pisali przecieź , źe ma , mimo , źe źółci .
Takie proste...
Zainstalowałem PowerDVD który był dołączony do nagrywarki i wszystko działa
Kup se słownik – modne takie rady ostatnio się zrobiły, ale nie o takich wydawnictwach – chińsko–polski i sprawdź . Nie to czym kontekst zrozumiał, a znaczenie "ma" :D
Rebe:
Kurna, nie dość, źe Żółty to jeszcze po chińsku pisze – podaj akcentację tego "Ma", bo od niej znaczenie słowa zaleźy :lol:
No nie mów mi tylko źeś kontekstu nie zrozumiał ;) Dyć to prosta odpowiedź na proste pytanie – jako, źe jedno jeno w poście otwierającym jest to i cytowanie tegoź pytania za zbędne uznałem.
Żółty:
Ma. Obejrzyj to co Seeker napisał tutaj
Kurna, nie dość, źe Żółty to jeszcze po chińsku pisze – podaj akcentację tego "Ma", bo od niej znaczenie słowa zaleźy :lol:
Ma. Obejrzyj to co Seeker napisał tutaj
Strona 1 / 1