Odpalam film i reset
Kiedy prubuje włączyć jakiś film, automatycznie resetuje mi sie komputer. To samo tyczy się gier, kiedy prubuje jakąś odpalić i włącza się intro - reset. Nie tyczy się tego np. oglądanie filmów na youtube czy innych serwisach, ale na takich które filmy odpalają windows media player 9 odrazu reset.
Chciałbym jeszcze powiedzieć że filmy niechcą sie odpalić każdym programem m.in. allplayer, windows media player i wele innych którymi prubowałem.
Bardzo proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 5
Sprawa wygląda teraz tak: Postanowiłem zainstalować nowe sterowniki do karty graficznej, odpalam i... działa! Niestety, często mam tak, że gdy włączam komputer zawiesza się on podczas ładowania paska windy. Wtedy daje reset, i niemoge zrobić nic innego jak wybrać opcje "przywróć ostatnie działające ustawienia" wtedy się włącza. Ale gdy po tej czynności chciałem włączyć film komputer znów się zrestartował...
Odinstauj wszystkie kodeki lub kodekpacki które instalowałeś. Zainstaluj je na nowo, bądź zainstaluj inne ([b]CCCP[/b] spróbuj).
Debugger Windows - lekarstwo na blue screen i resety
[url=http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104416]poczytaj i zastosuj[/url]
o:)
Nie próbowałem, ale teraz spróbuje. Możesz mi jaśniej powiedzieć ocb z tymi logami? Niezabardzo sie znam :P
Próbowałeś przeinstalowywać sterowniki karty graficznej? Sprawdź czy nie ma czegoś w logach systemowych.
Strona 1 / 1