Odp:
To cos z dosem w tym XP masz nie tak.
Odpowiedzi: 20
Romulus:poza tym wiecej postow niz rebe cizko bedzie nabic, ale postaram sie
chroń nas Panie Boźe przed tym
Mozecie Panowie nie karmic trolla ?
Lezio111:EL NINO , uruchom kosiarkę :lol:
PLIIZZ EOT BAN THIS PERSON!!!
thx za uwage
Dolaczem sie.
PROOOOOOOOSZE EL.
EL NINO , uruchom kosiarkę :lol: PLIIZZ EOT BAN THIS PERSON!!! thx za uwage
EL CULO:theboss78:
no nieeee.Znowu wrocil wez nie wracaj prosze.Wprowadzasz zamet.
I dobrze :)
Ja to dobrze, za mam wolne, duuuzo czasu :lol: :lol: :lol:
Mam takie zej... wazne pytanie.
Czy ty jestes normalny?
jak tytul pewnej strategi: Reign of Chaos :?
Rom:EL NINO:Nie na dlugo :P .Romulus w podpisie:Wrucilem
Jak myslisz – komu sie pierwszemu odechce ?
Na pewno nie ja.
Nawet bana nie umiesz dac, sasiedzie?
no nieeee.Znowu wrocil wez nie wracaj prosze.Wprowadzasz zamet.
Moc a chciec to jest roznica :lol:
wiec chyba sobie go darujesz ze zmeczenia ? :mrgreen:w podpisie EL NINO:czasami ręce opadają
Nie na dlugo :P .Romulus w podpisie:Wrucilem
Jak myslisz – komu sie pierwszemu odechce ?
ostatnio za mocno wieje :mrgreen:
Co w tak o tych bananach. Na Kube sie wyprowadzcie najlepiej :)
ehh, polak potrafi :mrgreen: tak pozatym chyba Kuba zarzygal monitor/klawiature czytajac ten topic ze smiechu nie ma jak dac mu bana :mrgreen:theboss78:Ale zauwarzyles jak sie wykreca. :mrgreen: Moderatorem ewentualnie moze byc ale jak chca go mianowac na maskotke to juz nie chce.Lezio111:Ironia rullezz :mrgreen:nie wiem co wpisac bys ie nie usmiac :) ale on :ej zadna maskotka ja jestem powarznym czlowiekiem
Lezio111:nie wiem co wpisac bys ie nie usmiac :) ale on :ej zadna maskotka ja jestem powarznym czlowiekiem
Ironia rullezz :mrgreen:
Ale zauwarzyles jak sie wykreca. :mrgreen:
Moderatorem ewentualnie moze byc ale jak chca go mianowac na maskotke to juz nie chce.
ja dzis z 15 mabiłem :0 jak juź jesteśmy przy postach, a tak pozatym wypadłem z TOP TEN (a byłem kiedyś 3 za SLAY3R`em i B3TON`em :cry: ). Musze ty 3k postoof nabic przez pare tygodni :P .
Ironia rullezz :mrgreen:nie wiem co wpisac bys ie nie usmiac :) ale on :ej zadna maskotka ja jestem powarznym czlowiekiem
Hymmm dostałem link od znajomego widzę źe mamy Romka na Forum ale gdyby częściej czytał posty niz pisał to pewnie by problem sam rozwiązał lecz jak z fotografi wynika niebardzo kumaty jest więc lepiej napisaś i potem poublizać skoro jest tu poraz drugi i pod innym nikiem ja na miejscu Admina Forum bloknoł bym IP na wejścia i pokłopocie a od pogawendek panie romanie jest linia telefoniczna zaczynająca się od 0–700xxxxx tam napewno cię wysłuchają
Romulus:ej zadna maskotka ja jestem powarznym czlowiekiem.
"Koles" (sorr ale nei moge sie powtrzymac) Ty czasem nie masz rozdwojenie jazni albo czegos takiego :?:
A co do tej maskotki to moze go ograniczyc do max 2 postow dzienie i bedzie spoko. Oczywiscie jak sie tak da :!:
Romulus:ej zadna maskotka ja jestem powarznym czlowiekiem. poza tym wiecej postow niz rebe cizko bedzie nabic, ale postaram sie :D
Jak juz chcesz koniecznie nabijac to pisz posty ktore nie beda sie nadawac do kosza i przez ktore banana nie dostaniesz.
ej zadna maskotka ja jestem powarznym czlowiekiem. poza tym wiecej postow niz rebe cizko bedzie nabic, ale postaram sie :D
e tam maskotka... zaraz nabije tyle postow ze strona sie bedzi ladowac w nieskonczonosc... ja bym go banem na IP potraktowal...