Odp:
To cos z dosem w tym XP masz nie tak.
Odpowiedzi: 20
Lepiej z mondrym zgubić, a znaleźć samemu :mrgreen:
A ja jeszcze dodam źe "lepiej z mądrym zgubić niź z głupim znaleźć" :D
Kuba:joanna kon:wiecie moja mama mówiła ze trzeba bronić mądrych inaczej i silnych inaczej
A ja ci powiem tak: głupote trzeba tępić.
Jak glosi staropolskie przyslowie "glupich nie trzaba siac, sami sie rodza".
joanna kon:wiecie moja mama mówiła ze trzeba bronić mądrych inaczej i silnych inaczej
A ja ci powiem tak: głupote trzeba tępić.
oj wiadom i theboss tylko lanie spuscić.ciekawe co wy byscie zrobili z taką twarzą.ja bym chodziła kanałami!!!!!!!!!!!!!!!!hahah :lol:
Zgadzam się z przdmówcą, nie moźna tolerować ropiejących ran gdyz cały organizm ulegnie zakarzeniu. Jak to kiedys śpiewał wielce szanowany i podziwiany przezemnie Kazik Staszewski:
wrzody na ciele naleźy likwidować
dla dobra organizmu i dla wrzodu dobra
joanna kon:moźe odrobina tolerancji? :mrgreen:
Nie w tym przypadku.
wiecie moja mama mówiła ze trzeba bronić mądrych inaczej i silnych inaczej :D moze ja jedyna stanę w obronie romusia.taki biedny zuczek a tyle chłopa na niego szturmem. taki biedak sie urodził :wink: moźe odrobina tolerancji? :mrgreen:
a ja zawsze uwazalem ze avatar oddaje dusze i obraz ew. karykature posiadaczaa :P (no offence of couse, to tylko moje IMO ^^)
Są ludzie i parapety normalnie jakiś "ubytek" czy co... ?Bananka mu!!
Są ludzie i parapety normalnie jakiś "ubytek" czy co... ?Bananka mu!!
Bo ten jest za duzy.
theboss78:Roman111:miniq:Ale Roman
Romuald dokladniej rzecz ujmujac.
Romuald wiekszego avatka nie bylo :?:
byl a co
Roman111:miniq:Ale Roman
Romuald wiekszego avatka nie bylo :?:
miniq:Ale Roman
miniq:Ale Roman
Ale Roman
Oto co Roman postawił sobie za głowny cel i go osiagnał
[quote="Roman111] Nie masz racii kolo
HaHaHa kolo to mozesz do swojego sisiaczko gadac :lol: . A tak wogole to ja tez ma dys–ortografi i co nie pisze takich bredni jak Ty. A mowia w szkole ze ja jestem poje***** jak im dam ten link to juz inaczej beda gadac :D Wiec THX Romus uratowales mnie. I z tego co dobre zrobile to chyba juz wszystko. Ale niemartw sie ja tez jestem za tym bys dystal bana albo postaniesz bananem po ...... (pupie :?:)
PS: A moze by tak go a puzniej na piffko razem calym forum :wink:
Ten Romuś to wogóle jakiś niezły patol źeby tak głupio gadać to jeszcze nie widziałem i jeszcze się zastanawia dlaczego ??? to dlaczego tamto..... :shock: słaby typ i wogóle nie ma o czym rozmawiać a źe jest niepojętny to nie nasza sprawa.
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)