Odmowa dostepu podczas instalacji bluetooth

Witam dzisiaj instalowałem winde xp od nowa, ponieważ stara chodziła tragicznie. Po instalacji ,instalowałem różne urządzenia m.in bluetooth. Zainstalował się normalnie. Gdy uruchamiłaem jakiś czas póżniej kompa ponownie przez przypadek dałem ostatnio działającą konfiguracje, a ta była akurat sprzed instalacji bluetooth. Chciałem zainstalowac go od nowa, podpiołem do kompa pojawiło się wykrywanie nowego sprzętu pociągło stery widac jak je instaluje, ale na koniec pojawia sie komunikat instalacja się nie powiodła odmowa dostepu. Co z tym zrobic ?

Odpowiedzi: 3

Chodzi o to żeby spreparować stan jak z przed instalacji. Może pokombinuj w menadżerze urządzeń. Bo ten błąd to jest taka niedoróbka. Jesteś administratorem a on Ci się każe skontaktować z...administratorem... Może jeszcze punkt przywracana z samego początku mógłby być przydatny? Przywracanie w takich chwilach jest zbawienne.
Razorek
Dodano
27.09.2008 22:06:56
Takiego punktu nie mam. Czym oczyścic ten rejestr bo przeczyścilem CCleanerem, ale nic nie dało. Stery odinstalowałem, ale w panelu sterowania nadal siedzi zakładka urządzenie bluetooth.
slapusli
Dodano
27.09.2008 22:00:49
Pierwsze co powinieneś sprawdzić to czy nie m punktu przywracania systemu do momentu po instalacji. Jeśli nie to odinstalować wszystkie stery powiązane z tym sprzętem. Wyczyścić rejestr i zainstalować wszystko ponownie.
Razorek
Dodano
27.09.2008 21:46:14
slapusli
Dodano:
27.09.2008 21:32:24
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1