Odinstalowac SP2
witam zainstalowalem xpka odrazu z SP2 wszystko ladnie:) Ale chcac usunac teraz SP2 a wiec wchodze w Dodaj/usun programy i ku mojemu zdziwieniu nie ma tam tych aktualizacji:] czy ma ktos moze jakis pomysl jak usunac ten SP2 ?? Chce miec sam windows bez zadnych aktualizacji.
Odpowiedzi: 7
ja wogole nie wiem po cholere to chcesz odinstalować?
Z tego co wiem, jeśli SP2 był zintegrowany z instalatorem Windowsa to odinstalować go nie moźna.
mozna i tak odinstalować start=>> uruchom
C:\Windows\$NtServicePackUninstall$\Spuninst\spuninst.exe
A sprawdzałeś na dysku – w katalogu windows czy plik SP uninst – jakoś tak isę to zwie – jest w katalogu windows ?
Jeźlei nie to ..... nie da rady odinstalować.
Jeźlei nie to ..... nie da rady odinstalować.
Rebe juz sie tym bawilem wczesniej i nie pomoglo.
Rebe:
Przy kobietach to pono nie jest elegancjkie, ale rayan – pobaw się ptaszkiem – na belce dodaj/usuń jest do zaznaczenia pokazywanie/ukrywanie aktualizacji systemu.
:mrgreen:
Przy kobietach to pono nie jest elegancjkie, ale rayan – pobaw się ptaszkiem – na belce dodaj/usuń jest do zaznaczenia pokazywanie/ukrywanie aktualizacji systemu.
Dopiero jeźlei w wyniku tej zabawy tego co chcesz usunąć nie znajdziesz moźesz zacząć się martwić, źe jednak nie da się SP2 odinstlaować.
Dopiero jeźlei w wyniku tej zabawy tego co chcesz usunąć nie znajdziesz moźesz zacząć się martwić, źe jednak nie da się SP2 odinstlaować.
Strona 1 / 1