Odczytywanie Folderów Osobistych

Witam, Mam pewnien problem, zmianiałem ostatnio konfiguracje komputer. Kupiłem min nowy dysk na którym zainstalowałem Windowsa XP. Problem polega na tym, ze na starym dysku został Folder osobisty zabazpieczony hasłem w wyniku czego nie moge do niego dojsć z poziomu nowego systemu. Niestety podłączenie starego dysku do nowego sprzętu w celu wyłaczenia hasła na profilu spełzły na niczym. W jaki sposób moge dojść do tego folderu i przegrać pliki - hasło oczywiście znam. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 1

Należy wyłączyć proste udostępnianie plików, a następnie przejąć folder na własność.

Wink 

Leon$
Dodano
01.11.2006 21:55:21
  • Bobi 01.11.2006 23:14:04

Systemowe rozwiązania nie przewidują ochrony hasłem, doinstalowywałeś jakiś inny program?<br />

• mrexel 02.11.2006 00:41:29

Nie doinstalowywałem żadnego oprogramowania. To jest zwykłe hasło profilowe,w wyniku czego nic nie moge zrobic z folderem osobistym w innym systemie (tzn nie moge go przekopiować, czy otworzyć z dysku) Jak juz wczesniej napisalem na jednym dysku mam nowy system a na drugim dysku stary system(ktorego nie moge juz uruchomic) i folder osobisty (ktorego nie moge otworzyc)

• mrexel 02.11.2006 00:43:36

A m&oacute;głbyś mnie potraktować jako totalnego laika ?? :) Co mam zrobić ??:)<br />

• Bobi 02.11.2006 13:32:12

W takim razie przespaceruj sie do przyklejnego w tym dziele FAQ i tam masz punkt o przejmowaniu uprawnień.<br />

mrexel
Dodano:
01.11.2006 21:13:56
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1