Oczyszczanie dysku w XP

Było mało miejsca na dysku i ktoś :evil: mi wcisnął "przez przypadek" :twisted: systemowe oczyszczanie dysku. Pokazało mu sie ze moze wyczyscic tylko pliki katalogu dla indeksowania zawartości bo w opisie było napisane ze te pliki sa pozostaloscia po poprzedniej operacji indeksowania i moga byc bezpiecznie usuniete. Po tej operacji 23Gb danych znikneło z dysku :twisted:
Czy mozna to jakoś odzyskać ?? czy mam tego kogoś z czystym sumieniem .................
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedzi: 5

Programy do odzyskiwania wykasowanych plikow nie radza sobie z plikami rar :( Potem nie mozna takich plikow rozpakowac!!
L&M
Dodano
30.07.2005 21:10:18
Czyli odzyskiwane pliki bedą nadpisywac uniemozliwiajac mi dalsze odzyskiwanie?? Druga partycja tez jest zawalona ... chyba musze drugi dysk załatwic :(
L&M
Dodano
28.07.2005 01:39:54
L&M:
to wiem :)) nic nie robie na tej partycji!!
Wiem ze sa programy do odzyskiwania. Mam FinalRecovery ktory mi to wszysko pokazal tylko czy jak bede odzyskiwal np. jeden film to nie bedzie mi sie to "nadpisywac" na inny??i w konsekwencji tylko "namiastkę" odzyskam hmmmmmmmmm

To zapisuj odzyskane pliki na innej partycji (o ile masz taką mozliwość) ;)
Żółty
Dodano
28.07.2005 01:30:20
to wiem :)) nic nie robie na tej partycji!!
Wiem ze sa programy do odzyskiwania. Mam FinalRecovery ktory mi to wszysko pokazal tylko czy jak bede odzyskiwal np. jeden film to nie bedzie mi sie to "nadpisywac" na inny??i w konsekwencji tylko "namiastkę" odzyskam hmmmmmmmmm
L&M
Dodano
28.07.2005 01:28:09
było na forum o odzyskiwaniu musisz poszukać.
są odpowiednie programy ale zasada jest jedna dla wszystkich: puki co to nic nie instaluj nie przenoś wielkich plików.
Pan i pastuch
Dodano
28.07.2005 01:23:09
L&M
Dodano:
28.07.2005 01:07:09
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1