Ocencie moja nowa stronke.

Trzecia w zyciu strona wiec nie badzcie zbyt krytyczni :wink:

http://www.internetcash.friko.pl

Zaznaczam ze chodzi mi na razie o jej funkcjonowanie, technike i wizualnosc a pozniej chce dopracowac merytoryke.

Dziekuje i pozdrawiam 8)

Odpowiedzi: 14

mefisto_k:
wiesz troche zaczołem uczyć się w PHP!!! I z tego co czytałem o PHP to zajefajne to jest od html'a!!

ej co znaczy wyrazenie "PHP to zajefajne to jest od html'a!!" bo nie rozumeim :oops:
bmalz
Dodano
29.10.2004 18:40:48
wiesz troche zaczołem uczyć się w PHP!!! I z tego co czytałem o PHP to zajefajne to jest od html'a!!
mefisto_k
Dodano
29.10.2004 17:30:11
Albo nie wie albo to byla ironia :wink:
Ivaho
Dodano
29.10.2004 16:54:02
mefisto_k:
Nio właśnie dzieki PHP jest jeszcze ładniejsza

Czy ty wiesz wogole co to jest PHP?
bmalz
Dodano
29.10.2004 16:36:54
Nio właśnie dzieki PHP jest jeszcze ładniejsza i jeszcze troche javyscript i normalnie wypass!! :]
mefisto_k
Dodano
29.10.2004 16:26:38
Taj jak ktos juź to powiedział: " Szkoda, źe nie w PHP" !! :cry: :cry: :( :o :shock:

Napisze tak (co by kulturalniej bylo;)) – a co to za przeproszeniem – PHP gwarantuje funkcjonalnosc i przejrzystosc?? Juz za wiele spiprzonych php witryn widzialem w zyciu...
PS. Do tego serwisu HTML wystarcza w 100%... no moze jeszcze jakies JavaScript ;) etc etc

Jednym slowem – zloozujcie z tym PHP :P

A co do tematu – nad grafika musisz jeszcze sporo popracowac... reszta ujdzie...
brtx
Dodano
29.10.2004 00:22:45
emil:
teź coś takiego napisałem, ale przez tydzień zarobiłem na tym jakieś 50 groszy i odechciało mi się w bawić w zarabianie przez internet, ale przynajmniej trochę sie HTMLa nauczyłem, a stronkę sobie zostawiłem

Nie chcialbym sie wypowiadac na temat mozliwosci zarabiania w internecie, bo nie chce byc posadzony o spamowanie.

Jednak uwazam ze jak sie dobrze zakrecic to mozna niezle zarobic, choc to bardzo grzaski teren do weryfikacji. Na PW moge prowadzic dyskusje na temat czy mozna skutecznie cos zarobic, coby nie zasmiecac forum. A mysle ze najlepszym dowodem jest to ze mam juz kilka dolarow na swoim koncie. A to zawsze na soczek wystarcza :wink:
Ivaho
Dodano
28.10.2004 23:35:18
Taj jak ktos juź to powiedział: " Szkoda, źe nie w PHP" !! :cry: :cry: :( :o :shock:
mefisto_k
Dodano
28.10.2004 23:22:37
teź coś takiego napisałem, ale przez tydzień zarobiłem na tym jakieś 50 groszy i odechciało mi się w bawić w zarabianie przez internet, ale przynajmniej trochę sie HTMLa nauczyłem, a stronkę sobie zostawiłem
emil
Dodano
28.10.2004 23:00:47
Ivaho:
Poza tym uwazam (nie tylko ja) ze html ma zbyt duzo zalet by na sile tworzyc cos w php "bo taki jest standard".

Ale zeby tworzyc strony w php trzeba znac html :wink: Ja nie wiem dlaczego mam takie cos takiego, ze zadna strona ktora stworze mi sie nie podoba... i dla tego jej nie mam.
bmalz
Dodano
28.10.2004 22:59:49
darek_dade:
strasznie długo się ładuje... a tak po za tym to strona jak strona, brzydka :(.

Mozliwe, Toronto troche daleko.. :D

ja tam z friko bym sie przesiadł na cos zagranicznego

P.S. Korzystasz z szablonu tak ?? Jezeli juz tak cchcesz to są duzo ładniejsze.......
albo jak nie chcesz sie trudzic to jportal albo blue dragon

Np. na co moglbym sie przesiasc?
Na ladniejsze darmowe szablony nie trafilem, mialem nie korzystac z szablonu ale ten mi sie akurat spodobal.
I tak go powaznie przerobilem.

Szkoda ze nie w php, bo to teraz jest w sumie
standartt

Hyhy zeby pisac w php to trzeba troche wiecej niz trzy strony napisac.

HTMLa sie jeszcze ucze.

Poza tym uwazam (nie tylko ja) ze html ma zbyt duzo zalet by na sile tworzyc cos w php "bo taki jest standard".

Dziekuje za odpowiedzi, i prosze o wiecej
:arrow:
Ivaho
Dodano
28.10.2004 22:47:09
ja tam z friko bym sie przesiadł na cos zagranicznego

P.S. Korzystasz z szablonu tak ?? Jezeli juz tak cchcesz to są duzo ładniejsze.......
albo jak nie chcesz sie trudzic to jportal albo blue dragon
vif
Dodano
28.10.2004 22:38:39
mi wcale sie nie laduje:P
RzEmIeN
Dodano
28.10.2004 22:32:20
Szkoda ze nie w php, bo to teraz jest w sumie standartt No i z tą grafika moim zdaniem kulawo jak na dizisejsze czasy....
vif
Dodano
28.10.2004 22:29:12
Ivaho
Dodano:
28.10.2004 22:12:18
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1