[ocena www] www.tapetki.aplus.pl
Prosze o ocene tej strony w skali 1–10, oraz co ewentualnie dodać/zmienić.
tapetki.aplus.pl
tapetki.aplus.pl
Odpowiedzi: 16
dlaczego nadal tapetki otwierają sie w tym samym oknie :shock: to jest niewygodne, czy ty nie masz do tego skryptu czy jak???
Rebe dzis sie nie czepia, ja wprost przeciwnie, wiec powiem, ze nie powinno sie umieszczac reklam swych stron w tej formie, bo mysle ze wiele osob zaraz wpadnie na podobny pomysl by oceniac ich strony,zamulajac forum, kazdy moze podac swa strone w profilu, (jak np moje www 8) )i czekac na wiadomosci prv. z ocena.
Ale jesli sie myle to zaraz wyciagne swe strony z profilu i rowniez poprosze o ocene :twisted:
No ale jak sie czepiac to do konca:
zmien kolor nazwy swojej strony z logo bo jest nieczytelny.
Ale jesli sie myle to zaraz wyciagne swe strony z profilu i rowniez poprosze o ocene :twisted:
No ale jak sie czepiac to do konca:
zmien kolor nazwy swojej strony z logo bo jest nieczytelny.
Prosze o więcej opinii, gdyź ostatnio na stronie pojawiło się kilka zmian :D
chce mi sie spać, a ten źółty dosłownie poraził mnie po oczach :shock: Uwagi: troche raźące kolorki ; brak samochodów rajdowych w dziale 'sport'lub 'samochody' :mrgreen: ;szczerze mówiąc to nie duźo jest tych tapet ; tapety powinny sie otwierać w osobnym oknie;banerek troche nieaktualny bo jesienny...
Nie ma to jak szczera ocena :mrgreen:
6,5/10
Nie ma to jak szczera ocena :mrgreen:
6,5/10
9,5/10, a to ze względu na fajne pioruny :)
Stronka wędruje do moich Ulubionych :)
Stronka wędruje do moich Ulubionych :)
Czcionkę zmieniłem na tą, którą poleciłeś. Mieliście racje, teraz wygląda owiele lepiej.
Zapraszam teź do proponowania działów które powinny zaistnieć na mojej. Słucham waszych propozycji.
Zapraszam teź do proponowania działów które powinny zaistnieć na mojej. Słucham waszych propozycji.
co do czionki to mysle ze "verdana" bedzie dobra
Dziękuje za opinię.
Strone wyśrodkowałem, źeczywiście szybciej nie pomyślałem, jak będzie wyglądać w wyźszych rozdzielczościach :oops: . Zmieniłem teź tło (troche mniej raźące).
Prosze o dalsze uwagi na temat tej strony oraz o to abyście napisali jakiej czcionki uźywać.
Strone wyśrodkowałem, źeczywiście szybciej nie pomyślałem, jak będzie wyglądać w wyźszych rozdzielczościach :oops: . Zmieniłem teź tło (troche mniej raźące).
Prosze o dalsze uwagi na temat tej strony oraz o to abyście napisali jakiej czcionki uźywać.
Gratuluję stronki.Daję 9/10 bo tak jak powiedział gieras zawsze moźe byc lepiej. :D
Calkiem niezle tylko ta kolorystyka odstrasza.
Zolty moze byc ale ciemniejszy i to duzo ciemniejszy.
Zolty moze byc ale ciemniejszy i to duzo ciemniejszy.
...no po wizycie na tej stronce musielm sobie zrobic przerwe...tez zolty kolor mnie porazil..a tak na serio jest spoko 8/10 moja skromna ocena :)
no niestety, teraz juz duzo osob ma 1024x768.Cappadonna:Dla mnie 6,5
Graficznie trzyma się kupy (wszystko na swoim miejscu). Szkoda, źe nie mozna uźywać prawego klawisza :? wolę sobie otworzyć kilka fotek na raz w nowym oknie a nie za kaźdym razem robić "wstecz"– to irytująco–zniechęcające. Rozdzielczość znacznej części tapet teź nie jest imponująca, (według statystyki zamieszczonej na mojej stronie prywatnej, większość jej odwiedzających ma większą od 800*600).
ps. klikajac na tapete, powinna sie otwierac w nowym oknie
Dla mnie 6,5
Graficznie trzyma się kupy (wszystko na swoim miejscu). Szkoda, źe nie mozna uźywać prawego klawisza :? wolę sobie otworzyć kilka fotek na raz w nowym oknie a nie za kaźdym razem robić "wstecz"– to irytująco–zniechęcające. Rozdzielczość znacznej części tapet teź nie jest imponująca, (według statystyki zamieszczonej na mojej stronie prywatnej, większość jej odwiedzających ma większą od 800*600).
popieram Rebe ten kolor,ale sama treść moźe być 5/10
jak dla mnie 9/10 (nie daje 10/10, bo zawsze moze byc lepiej 8)). Jednak zeby tak pozostalo musi byc serwis aktualizowany, powiedzialbym nawet bardzo czesto :wink:
Poniewaź dziś się nie czepiam to nie napiszę, źe reklamy powinny iść weck.
Za to napiszę, źe kogoś chyba pogięło z tym źółtym kolorem, który tak po oczach daje, źe po paru sekundach patrzecnia ma się dość.
Za sam ten mankament –10 o treści itp. nie wypowiem się, bo straciłem ochotę na zagłębianie się w nie po tym poraźeniu nerwów wzrokowych.
Za to napiszę, źe kogoś chyba pogięło z tym źółtym kolorem, który tak po oczach daje, źe po paru sekundach patrzecnia ma się dość.
Za sam ten mankament –10 o treści itp. nie wypowiem się, bo straciłem ochotę na zagłębianie się w nie po tym poraźeniu nerwów wzrokowych.
Strona 1 / 1