obraz płyty
Czy po zrobieniu obrazu płyty zajmuje on więcej miejsca na dysku niź na płycie CD 700MB?
np.
Zgrywasz płytę na której nagrane jest równo 700MB i czy po zrobieniu jej obrazu na dysku, mogą te dane zajmować 720MB? A po zgraniu na płytę znowu będzie zajmować 700MB?
np.
Zgrywasz płytę na której nagrane jest równo 700MB i czy po zrobieniu jej obrazu na dysku, mogą te dane zajmować 720MB? A po zgraniu na płytę znowu będzie zajmować 700MB?
Odpowiedzi: 6
Damianos:
Więc potwierdzasz to co napisałemwcześniej?
Jest tak jak napisałem?
IMO nie
Przeszukaj siec szukajac pod pojeciem klastra danych
Dowiedz sie co to w ogole jest
Sprawdz jaka wielkosc ma klaster na Twoim dysku i wyciagnij wnioski
Więc potwierdzasz to co napisałemwcześniej?
Jest tak jak napisałem?
Jest tak jak napisałem?
Sądzimy, źe występuje róznica między wielkością klastra dysku, a bloku płyty.
Ale przypuszczam teź moźliwość źe w obrazie znajdują się jakieś dodatkowe informacje na temat tej płyty którą zgrywaliśmy i dlatego zajmuje trochę więcej miejsca a przy nagrywaniu tego obrazu z powrotem na płytę te informacje są pomijane i wszystko elegancko się mieści.
Co o tym sądzicie? Nie wiem czy ta definicja jest prawidłowa.
Ale przypuszczam teź moźliwość źe w obrazie znajdują się jakieś dodatkowe informacje na temat tej płyty którą zgrywaliśmy i dlatego zajmuje trochę więcej miejsca a przy nagrywaniu tego obrazu z powrotem na płytę te informacje są pomijane i wszystko elegancko się mieści.
Zawsze we własciwosciach jest zawyzona, realna wielkosc pliku jest nieco mniejsza, powinno sie dac nagrac
Mozna zastosowac overburning
Mozna zastosowac overburning
Strona 1 / 1