OBRAZ NA TV
na czym moze polegac problem jesli nie mam mozliwosci przelaczenia obrazu z notebooka na tv ? miejsce gdzie mozna przelaczac(ustawiac) obraz na tv jest calkiem nieaktywne(display settings)... czy to wina sterownikow czy tez jest jakies inne wytlumaczenie.... mam ATI RADEON7500
Odpowiedzi: 6
Skoro to notebook to napewno moźesz przełączyć wyświetlanie z monitora komputera na wyjście z tyłu laptopa kombinacją klawiszy funkcyjnych.
Zobacz w instrukcji obsługi jak tego dokonać.
Zobacz w instrukcji obsługi jak tego dokonać.
obawiam sie ze nie tedy droga.... :cry: oczywiscie ze wszystko podlaczalem,ustawialem itp... a czy tvtool pomoze ? nie jestem pewien ale z tego co sie orientuje to tylko do nvidia...czy tak ? ale sobie problem wymyslilem...zachcialo sie synkowi gier na duzym ekranie..... :wink:
ale trzeba zalaczyc ten TV i ustawic na np. AV lub jak to masz ustawione.
niestety ale tez przy podlaczonym kablu sprawdzalem juz wielokrotnie.....
Odpowiedz jest prosta. Mam tak samo. Najpierw podlacz kabelek do TV a potem patrz na te opcje.
mozesz sprobowac zainstalowac program TVTool – moze on cos pomoze.
jesli nie to sprawdz w instrukcji karty info o monitorze (o oporze na wejsciu do monitora czy jakos tak) bo o ile pamietam, to czasem do kart nie moźna podłączyć niektorych monitorów, które mają jakiś inny standard (pisze tak ogolnie bo juz nie pamietam dokladnie szczegolow – sprawdz w instrukcji karty szczegoly, a potem sprawdz monitor ;) )
jesli nie to sprawdz w instrukcji karty info o monitorze (o oporze na wejsciu do monitora czy jakos tak) bo o ile pamietam, to czasem do kart nie moźna podłączyć niektorych monitorów, które mają jakiś inny standard (pisze tak ogolnie bo juz nie pamietam dokladnie szczegolow – sprawdz w instrukcji karty szczegoly, a potem sprawdz monitor ;) )
Strona 1 / 1