o wątpliwym talencie muzycznym cd romu...
od pewnego czasu – niestety nie jestem w stanie konkretniej powiedzieć,od kiedy – dźwięk z głośników nie był czysty. na początku wyglądało mi to na 'normalne' zakłócenia,związane z bliskościa monitora itd. dopiero potem uświadomiłem sobie,źe są to...dźwięki pracującego cd romu :shock: mogę więc upajać się płynącym z głośników odgłosom rozpędzanej płyty,odczytywania z niej danych,gwałtownego zatrzymywania,gdy nacisnę open (takie WŻU!!! ;)) itp itd.
szczerze mówiąc,juź mi się to znudziło,moźna nawet powiedzieć,źe mnie [cenzura prorodzinna]. wie ktoś moźe co z tym zrobić? odłączenie cdromu nie wchodzi w grę ;)
z góry dzięki.
szczerze mówiąc,juź mi się to znudziło,moźna nawet powiedzieć,źe mnie [cenzura prorodzinna]. wie ktoś moźe co z tym zrobić? odłączenie cdromu nie wchodzi w grę ;)
z góry dzięki.
Odpowiedzi: 2
oO w źyciu bym nie przypuszczał,źe rozwiązanie jest tak banalne – faktycznie,wystarczyło wyciszyć cd audio w panelu :shock:
dzięki wszystkim:*
dzięki wszystkim:*
Pewnie masz podłączony cd rom z wejściem cd–in w karcie muzycznej. Wejdź do mixera karty muzycznej i wycisz cd–audio. Drastyczniejszym posunięciem moze być fizyczne odłączenie tegoź kabelka.
Sprawdź i napisz jak poszło.
Sprawdź i napisz jak poszło.
Strona 1 / 1