Numery Gadu–Gadu
Cześć!!! Mam dwa stare konta na Gadu–Gadu i chciałbym je usunąć. Tylko nie wiem jak, hasła zapomniałem :? . Chcę je usunąć poniewaź myli to niektórych wyszukujących mnie. Czy jest moźliwość napisania e–maila do tej firmy z prośbą o usunięcie??? Proszę pomóźcie. Dzięki z góry za wsyztskie odpowiedzi. :wink:
Odpowiedzi: 16
www.ksiega–gadu.prv.pl
The_judge:
The_judge nie wysilaj się przecieź ja nie mam haseł.
mars28:
słuchaj jak ktoś ma inny ten numer to czemu jak wyszkuję to mi się pokazuje moje imię, nazwisko, ksywa, rok itp.?
ehh Widać będę musiał napisać do gg :roll: :roll: :roll:
The_judge nie wysilaj się przecieź ja nie mam haseł.
mars28:
słuchaj jak ktoś ma inny ten numer to czemu jak wyszkuję to mi się pokazuje moje imię, nazwisko, ksywa, rok itp.?
ehh Widać będę musiał napisać do gg :roll: :roll: :roll:
a tak na przyszłość :
http://www.gadu–gadu.pl/pytania.htm#kilka–numerow:
Mam kilka numerów GG#, a chciałbym niepotrzebne skasować. Jak to zrobić?
W menu Gadu–Gadu/ustawienia naleźy wybrać z listy pole Gadu–Gadu. Po prawej stronie okna naleźy wpisać numer usuwanego konta oraz hasło do tego konta. Następnie naleźy nacisnąć przycisk Usuń. Po potwierdzeniu usunięcia konta konto zostanie zlikwidowane
No to pewnie juź ktoś inny ma ten numer i ma swoje hasło więc się tam nie dostaniesz.
Tyle źe to było z rok temu :P:P:P:P:P:P
Witam
Oto co moźna przeczytać na stronie głównej GG
Oto co moźna przeczytać na stronie głównej GG
3. Konto w serwisie Gadu–Gadu jest przydzielane innym uźytkownikom, jeśli uźytkownik nie zaloguje się na dany numer przez 6 miesięcy. Jeśli pomimo rejestracji uźytkownik w ogóle nie zaloguje się, konto jest usuwane po 2 miesiącach.
neoski:
...ale trzeba podać odpowiedź na pytanie :) :) :) :)
na jakie pytanie do poczty??
nie pamietasz ?? innej rady chyba niema, moze jak napiszesz do panow od gg to ci pomoganeoski:
neoski:
Mam je na serwerze mam ich numer. Tylko źe nie mam ich haseł i nie moge ich usunąć z serwera. :P :P :P
to jest cos takiego jak wyslanie hasla na emiala
Mam je na serwerze mam ich numer. Tylko źe nie mam ich haseł i nie moge ich usunąć z serwera. :P :P :P
The_judge:
taaa? nie gadaj... wyobraź sobie źe się domyśliłem o co mu chodzi.
jeźeli chcesz pbartek, to przetstuj to na swoim koncie :twisted:
Nawet gieras ma racje
ale masz te konta na gg w twoim na kompie czy sa poprostu na serwerze i niepamietasz hasal ?? bo jesli masz je w programie to zrob takjak the_jugde mowi ale jesli na serwerze tylko to niewiemneoski:
Cześć!!! Mam dwa stare konta na Gadu–Gadu i chciałbym je usunąć. Tylko nie wiem jak, hasła zapomniałem :? . Chcę je usunąć poniewaź myli to niektórych wyszukujących mnie. Czy jest moźliwość napisania e–maila do tej firmy z prośbą o usunięcie??? Proszę pomóźcie. Dzięki z góry za wsyztskie odpowiedzi. :wink:
taaa? nie gadaj... wyobraź sobie źe się domyśliłem o co mu chodzi.
ale mu nie chodzi o usunięcie w jefo liście uźytkowników tylko z serwera gg
włącz gg, gadu gadu –> uźytkownik –> i tam będziesz miał opcję usuń
Strona 1 / 1