NTVDM CPU...po przeglądzie forum...nierozwiązywalny problem ?

Witam !
Próbowałem wszelkich zaleceń z tego forum oraz innych podpowiedzi dokumentów (microsoft). Wykonałem wszstkie możliwe operacje z  plikami .nt, coomand, ntvdm etc.
Użyłem: anty_16bitnt, dosbox bez i z d-fend. Pliki command,cmd,ntvdm działają na "czysto".
Program jest starym edytorem tektu (mikroed), który działa także na nowych komputerach np.: p4- 3.0, celeron 2.0 oraz na notbooka-ch aristo 15" p4, asus 15,4" celeron , acer 15,4 p4 z systemami win2000, xp pro, xp home
Program jest w niektórych przypadkach wspomagany programikiem r200fix fix - turbo/borland pascal fix (na niektórych uruchamiam r200fix przed odpaleniem med.exe ), a med.exe jest  "poprawiony" patche-m tppatch.
Konfiguracja na której nie odpala: notebook fujitsu amilopro 15,4 xvga, duo core centrino 1.73, 512 ddr, xp home, norton internet security, blueconnect
Proszę o pilną pomoc (problem powinienem rozwiązać do poniedziałku) i z góry dziękuje wszystkim za wszelką pomoc czy podpowiedzi.( tel.604176165 - proszę o "głuchego" 1 sygnał - oddzwonię)
mirchol

Odpowiedzi: 0

mirchol
Dodano:
18.03.2007 15:21:34
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0