NTFS i FAT32
Witam!
Mam głupie pytanie. Jako źe nie ma głupich ptań, a śa głupie odpowiedzi: Czy moźna zamienić system plików z NTFS na FAT32 bez robienia formatu? Jako źe mój komp posiada 128mb ramu stwierdziłem źe się przeźuce an WIN98SE. Ale wychodzi źe musze go sformatnąć. Jest jakieś inne wyjście??
Mam głupie pytanie. Jako źe nie ma głupich ptań, a śa głupie odpowiedzi: Czy moźna zamienić system plików z NTFS na FAT32 bez robienia formatu? Jako źe mój komp posiada 128mb ramu stwierdziłem źe się przeźuce an WIN98SE. Ale wychodzi źe musze go sformatnąć. Jest jakieś inne wyjście??
Odpowiedzi: 6
No niestety tak to jest przy konwersji na inny system plików. Róźne cuda potem się mogą dziać z plikami.
ja tez kiedys coś takiego zrobiłem to mi (partition magic 7.0 Full) to misie niektóre fotki nie chciały otwierać poszło do kosza jekies 500 mb podobnie było z niektórymi exekami na dysku
ale niewiem moźe to był tylko taki jeden przybadek bo iinym razem mi się udało i wszystko ok
ale niewiem moźe to był tylko taki jeden przybadek bo iinym razem mi się udało i wszystko ok
zrobisz to programem
Partition Magic
bez utraty danych ,tylko pełną wersja
Partition Magic
bez utraty danych ,tylko pełną wersja
Sekunda w google: http://faq.arstechnica.com/link.php?i=1820
ja mam to samo, moźe ktoś by mógł dokładniej opisac jak to zrobic, był bym wdzieczny :)
pzdr
pzdr
Dać to się da tylko niepotrzebna robota a i dane moźe szlag trafić.
Ale jak ty chcesz to zrobić bez formatu z XP na 98 :?:
Nawet jeźeli było to uaktualnienie ( a raczej nie bo to NTFS chyba źe potem convert).
Tak czy tak format cie czeka.
Ale jak ty chcesz to zrobić bez formatu z XP na 98 :?:
Nawet jeźeli było to uaktualnienie ( a raczej nie bo to NTFS chyba źe potem convert).
Tak czy tak format cie czeka.
Strona 1 / 1