Nowe konto pocztowe POMOCY
Zakładam nowe konto, wprowadzam wszystkie ustawienia (z Onetu), a program Office Outlook w kółko żąda nazwy użytkownika i hasła przy podaniu komendy "Wyślij i Odbierz". Jak to ustawić. POMOCY.
Odpowiedzi: 1
wITAM
Co prawda dawno nieużywałem Outlooka ale zawsze wina (o ile pamietam) leżała po stronie autoryzacji która nie jest włączona domyślnie
Zaprawszam do odwiedzenia odpowiedniego podmenu tj w oknie gdzie podajesz wszystkie wymagane dane tj SMTP czy POP3 tam też w jednej z zakładek masz opcję która nazywa sie autoryzacja/autoryzuj ....
Nie pamietam dokładnej nazwy a sam już nie posiadam outlloka wiec nawet niemam jak sprawdzić
Pozdrawiam
Strona 1 / 1
<P>witam ponownie</P> <P>Tak sobie przypomniałem http://pomoc.o2.pl/poczta/programy/oe6pl.html <<< tutaj masz podane jak na dłoni - co prawda tyczy sie to poczty na 02.pl ale i u ciebie bedzie działać </P> <P>Zwróc proszę uwagę na fakt zaptaszkowania opcji o której wspominałem wcześniej a jest to </P> <P>>>> SERWER WYMAGA UWIERZYTELNIENIA<<<< a nie jak wczesniej pisałem opcja autoryzacji</P> <P> </P> <P>Pozdrawiam </P> <P>----------------------------------</P> <P><STRONG>Uprzejmie proszę o przypomnienie sobie również opcji "Edytuj", używanej w celu edycji własnego posta i dopisania rzeczy o których sie zapomniało.</STRONG></P> <P><STRONG>Żółty</STRONG></P>